Ingezonden persbericht


**Persbericht**

Cure4Finance en Q-note bundelen krachten: Cure4Projects

Utrecht, 15 september 2011 - Vanwege de groeistrategie en gezamenlijke visie van Cure4Finance en Q-note op het gebied van advies in de zorg, gaan zij hun krachten bundelen. De activiteiten van Q-note worden geïntegreerd in Cure4Finance. Verdere groei van Cure4Finance vindt dan plaats vanuit een sterke basis, een eenduidige boodschap en een nóg stevigere positie in de zorgmarkt.

Door de samenvoeging zullen de advies- en projectactiviteiten van Cure4Finance en Q-note worden uitgevoerd onder de merknaam Cure4Projects. De outsourcingsactiviteiten en het leveren van interim professionals blijven plaatsvinden onder de merknaam Cure4Finance. De integratie van beide maatschappijen is uiterlijk per 1 januari 2012 afgerond. Door de verwachte groei wordt de komende tijd een verdere uitbreiding van de personele bezetting verwacht. Manager Yvette Koense van Q-note zal deel gaan uitmaken van het managementteam van Cure4Finance dat verder bestaat uit Jeroen Schenk en Dries van Acker.

Beide partijen zijn enthousiast over de kansen die de samenvoeging biedt. "De ontwikkelingen in de zorgwereld gaan snel. Er is veel vraag naar advies, bijvoorbeeld op het gebied van de nieuwe declaratiesystematiek (DOT), procesverbetering of zorgcontractering. Wij zijn blij dat we ons kunnen versterken met deskundige nieuwe collega's om aan de toenemende vraag van onze klanten te kunnen voldoen. Wij zien veel nieuwe kansen die we samen kunnen oppakken", aldus Jeroen Schenk van Cure4Finance.

Ook de klanten van Q-note gaan er op vooruit. Yvette Koense van Q-note: "Vaak gaat de vraag naar specifiek advies hand in hand met interim-oplossingen en verkenning van de mogelijkheden van bijvoorbeeld outsourcing. Het is voor de klant veel efficiënter om daarvoor bij één partij te kunnen aankloppen, wij zetten dan de juiste expertise in. Dat Cure4Finance daarbij nog eens veel kennis heeft van de zorgmarkt is een groot bijkomend voordeel."

Cure4Finance is een dynamische, snelgroeiende organisatie die in december 2011 vijf jaar bestaat. Ter ondersteuning van zorginstellingen levert Cure4Finance ervaren financiële professionals. Daarnaast wordt de afhandeling van de financieel economische processen van zorgverleners uit handen genomen door middel van outsourcing. Verder vinden tal van adviestrajecten plaats die zich richten op administratieve en registratieprocessen van zorginstellingen. De afgelopen vijf jaar was sprake van een sterke omzetgroei en steeg het aantal medewerkers naar momenteel meer dan 20. De vooruitzichten voor de komende jaren zijn goed.

Q-note is een adviesbureau dat zich richt op het verbeteren van de bedrijfsvoering en kwaliteit van zorg bij zorginstellingen. Met deze aanpak maakt Q-note strategie concreet en vertaalt deze naar hanteerbare en werkbare bedrijfs- en zorgprocessen. Net als Cure4Finance maakt Q-note deel uit van de eFocus Groep.

**Einde bericht**

---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht