Gemeente Voerendaal


\ 7/9/2011 - Inloopavond renovatie Gebiedsontsluitingswegen Klimmen e.o.
De voorbereidingen tot uitvoering van de renovatie gebiedsontsluitingenswegen Klimmen e.o. zijn gestart. De gemeente Voerendaal wil u dan ook zo goed mogelijk informeren omtrent de voortgang van het project. U bent daarom van harte uitgenodigd voor de inloopavond op dinsdag 15 september 2011 tussen 18.00 en 20.00 uur in café Keulen te Klimmen. Hier kunt u de plannen inzien en vragen stellen omtrent het project.

Aanpak
De gebiedsontsluitingswegen Heek, Overheek en Barrier-Valkenburgerweg, gelegen rondom de dorpskern Klimmen, dienen gerenoveerd te worden. Om dit te realiseren is het project 'Renovatie Gebiedsontsluitingswegen Klimmen e.o.' gestart. Binnen dit project worden bovengenoemde wegvakken inclusief fietspaden gerenoveerd en tegelijkertijd duurzaam veilig ingericht. Het werk wordt in drie fasen, Heek, Overheek en Barrier-Valkenburgerweg, uitgevoerd. De aannemer dient de fase die in uitvoering is in zijn geheel af te ronden voordat hij aan een nieuwe fase begint. Door deze werkwijze blijft er een goede verkeersontsluiting bestaan van de kern Klimmen.

Stand van zaken
De besteksvoorbereiding is afgerond. De aanbesteding van het werk heeft plaatsgevonden en de werkzaamheden starten begin oktober en dienen uiterlijk gereed te zijn op 16 december. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden worden gepaste omleidingsroutes uitgezet. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft.