Gemeente Bernheze


omgeving

herinrichting van het Meester Loeffenplein en omgeving

In het kader van het Integraal Dorpsontwikkelingplan (IDOP) start de gemeente Bernheze in samenwerking met de provincie Noord Brabant, de reconstructie Maas en Meierij en diversen belanghebbenden/verenigingen uit Vorstenbosch met de herinrichting van het Meester Loeffenplein en omgeving.

De werkzaamheden vinden plaats van 15 september tot 11 november 2011. Als gevolg hiervan zal het doorgaande verkeer door Vorstenbosch (Kerkstraat en Heuvel) worden gestremd. Het doorgaande verkeer wordt ter plaatse omgeleid (zie bijlage). Deze omleiding is te zien op www.haalmeeruitdeweg.nl. De aanliggende woningen blijven bereikbaar. Echter de bereikbaarheid met een voertuig kan niet te alle tijden worden gewaarborgd.

De weekmarkt wordt voor de duur van de werkzaamheden verplaatst naar het plein voor het gemeenschapshuis de Stuik (Schoolstraat).

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van 15 september tot 11 november 2011. Uiteraard kan de uitvoering van hierboven genoemde werkzaamheden door verschillende omstandigheden (o.a. het weer) enigszins worden aangepast.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35