HTM



* Vanaf 15 september abonnementen op de OV-chipkaart in Haaglanden Nr. 16, 15 september 2011

Met ingang van 15 september a.s. is het in Haaglanden mogelijk om een abonnement als product op de persoonlijke OV-chipkaart te kopen.

Welke abonnementen worden verkocht als `digitaal product'? Het gaat om sterabonnementen met de sterwaarden 1, 2 of 3 voor een week of een maand. Jaarabonnementen (sterabonnement en RandstadRail Zonekaart) kunnen als product op een OV-chipkaart alleen gekocht worden bij de HTM servicepunten, evenals het maandabonnement RandstadRail Zonekaart.

Te koop: in de winkel in de buurt of thuis
De week- en maand sterabonnementen kunnen worden gekocht bij één van de vele `gele Oplaad- en ophaalautomaten' in diverse supermarkten en Tabak & Gifts winkels (zie
www.ov-chipkaart.nl/adresvinder), maar ook via de webwinkel op www.ov-chipkaart.nl/webwinkel. Bij aankoop via de webwinkel kan het gekochte product vervolgens worden opgehaald bij een ophaalpunt in de buurt (www.ov-chipkaart.nl/adresvinder), op de halten Spui, Grote Markt, Leyenburg, Centraal Station in Den Haag en halte Centrum-West in Zoetermeer én in de aardgasbussen van HTM en de aardgas- en dieselbussen van Veolia Transport.

Reizigers doen er goed aan om alvast vooraf de sterwaarde en centrumzone van hun abonnement te bepalen en een persoonlijke OV-chipkaart aan te schaffen.