Ingezonden persbericht


Persbericht

ON2IT uitgeroepen tot Reseller of the Year 2011 door Palo Alto Networks

Waardenburg, 15 september 2011 - Beveiligingsspecialist ON2IT is door Palo Alto Networks uitgeroepen tot Reseller of the Year 2011. Palo Alto Networks staat wereldwijd bekend als meest innovatieve speler op het gebied van IT-beveiliging. Het bedrijf kende de award toe aan ON2IT tijdens de EMEA Partner Conference in Barcelona. Palo Alto Networks reikt deze onderscheiding in elk Europees land uit aan een reseller die zich onderscheidt door kennis, expertise en verkoopsuccessen.

Palo Alto Networks benoemde ON2IT eerder dit jaar al tot Authorized Training Centre en in 2009 tot Authorized Support Centre. De Reseller of the Year-award is voor klanten van ON2IT nogmaals een bevestiging dat zij met deze leverancier een juiste keus maken.

Marcel van Eemeren, algemeen directeur van ON2IT: "Wij zijn erg blij met deze award, die een erkenning is van al onze inspanningen om de Palo Alto Networks-producten in Nederland in de markt te zetten. De award onderstreept dat we de juiste weg zijn ingeslagen en stimuleert ons verder te gaan in het leveren en ondersteunen van de innovatieve beveiligingsoplossingen van Palo Alto Networks. Doordat onze klanten de meerwaarde van ON2IT en Palo Alto Networks inzien, hebben wij mede namens hen de award in ontvangst genomen."

Karl Driesen, vicepresident EMEA van Palo Alto Networks: "ON2IT heeft duidelijk laten zien dat het klanten het beste wil bieden op beveiligingsgebied. Met de oplossingen van ON2IT spelen klanten in op nieuwe beveiligingsuitdagingen waar legacy-oplossingen geen antwoord op hebben. In de afgelopen twaalf maanden heeft ON2IT kwalitatief en kwantitatief goede prestaties geleverd als het gaat om Palo Alto Networks. De beveiligingsspecialist heeft de status van Reseller of the Year 2011 in Nederland dan ook ruimschoots verdiend."

Over ON2IT B.V.

ON2IT is specialist in het beveiligen van netwerken en informatiesystemen voor middelgrote en grotere organisaties. Het bedrijf biedt managed security-, consultancy- en security audit-diensten. ON2IT werkt intensief samen met een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers, waaronder Palo Alto Networks, IBM Internet Security Systems, EMC RSA en IBM Tivoli. De ON2IT-no-nonsenseaanpak staat voor resultaat, service en een vast tarief. Een groot aantal partijen in diverse sectoren vertrouwt op ON2IT als partner voor de beveiliging van hun netwerk, applicaties, data en apparatuur. Het Nederlandse hoofdkantoor van ON2IT is gevestigd in Waardenburg. In België opereert het bedrijf vanuit de vestiging in Hasselt onder de naam ON2IT Belgium NV. Voor meer informatie: www.on2it.net.




Ingezonden persbericht