KPMG

KPMG wint eerste editie van 'Battle of the Business Bands'

Donderdag 15 september was het zover, de eerste editie van de 'Battle of the Business Bands' vond plaats in het Amstelveense poppodium P60. Onder enthousiaste aanmoediging van veel collega's, waaronder vele KPMG'ers, gingen zeven bedrijfsbands muzikaal de strijd met elkaar aan.

In een vrijwel uitverkocht P60 zetten de bedrijfsbands van KPMG Meijburg & Co, Conclusion, Canon Business Centre Amsterdam Noord West, Nuon, KLM, de Gemeente Almere en Community of Noise, hun beste beentje voor. De avond werd met de nodige humor gepresenteerd door UNICEF-ambassadeur Jörgen Raymann. De jurering was in handen van Chiel van Praag, Jan Bouke Wijbrandi, Petra Berger en Paul Ensink.

Het dak ging er vanaf in het popcentrum. Voorzien van spandoeken werden collega's luidkeels aangemoedigd en ook het optreden van burgemeester Annemarie Jorritsma werd enthousiast ontvangen. De jury had het zwaar, maar verkoos uiteindelijk KPMG's 'Community of Noise' tot beste bedrijfsband. In het juryrapport schreven ze: "Mooie blazersarrangementen, backingvocals en zang in mooie harmonie, goede keuze van nummers en dynamiek in de band is top".

De opbrengst van de avond kwam ten goede aan UNICEF. Jurgen van Breukelen mocht een cheque van EUR 10.000 overhandigen aan Jan Bouke Wijbrandi, Algemeen Directeur UNICEF Nederland. Community of Noise mag een gastoptreden verzorgen bij BNR Nieuwsradio in hun programma 'On the Move'.

Al met al een zeer geslaagd initiatief dat naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar een vervolg krijgt.