Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 10.15 uur

Utrecht, 16-09-2011

Verkeersongevallen

DE BILT Donderdag 15 september is een man gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Omstreeks 14.50 uur reed een 47-jarige automobilist uit Bilthoven over de Koningin Wilhelminaweg in de richting van Maartensdijk. Uit de richting van Maartensdijk kwam op dat moment een 41-jarige automobiliste uit Tiel rijden en slaat af om de snelweg op te rijden. De Bilthovenaar kan de andere automobilist niet meer ontwijken en rijdt tegen de auto aan.

De brandweer heeft het slachtoffer uit Tiel uit zijn auto moeten bevrijden door haar uit het voertuig te knippen. Met onbekend letsel is de vrouw naar het UMC gebracht. De automoblist uit Bilthoven is niet gewond geraakt. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

GROENEKAN Donderdagochtend 15 september is omstreeks 08.50 uur een 13-jarige fietser uit Maartensdijk ernstig gewond geraakt door een verkeersongeval.

Het slachtoffer stak met zijn fiets de weg over op de kruising Prinsenlaan-Nieuwe Weteringseweg. Hij zag waarschijnlijk een automoblist die aan kwam rijden over het hoofd. De jongen kwam terecht op de voorruit van de auto en is vervolgens met nog onbekend letsel naar het UMC vervoerd. De politie doet ook hier onderzoek naar de toedracht van het ongeval.