Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa


Bewonersdag 2011 op 17 september

Bewoners van het Drentsche Aa gebied krijgen de kans om hun woonomgeving op een nieuwe manier te (her)ontdekken. Daarvoor organiseren het Nationaal Park & Nationaal Landschap Drentsche Aa op zaterdag 17 september a.s. weer de jaarlijkse Drentsche Aa bewonersdag.

Met een touringcar trekken we door het Drentsche Aa landschap. Onderweg vertellen Nationaal Park & Nationaal Landschap medewerkers over actuele ontwikkelingen in het gebied. Er is vanzelfsprekend volop gelegenheid om vragen te stellen. Onderweg stoppen we voor een paar wandelexcursies op bijzondere locaties.

Er zijn twee tochten, een 's morgens en een 's middags. U kunt zich opgeven voor één van beide dagdelen. De kosten zijn 10 per persoon. Hierbij zijn de bustocht, koffie en een lunchpakket (ochtend) of versnaperingpakket (middag) inbegrepen.

U kunt zich voor de bewonersdag op 17 september 2011 opgeven door een email te sturen naar consulentschap.drenthe@ivn.nl of via telefoonnummer 0592- 371740 tijdens kantooruren, uiterlijk 12 augustus. Let op: Opgave verplicht tot betaling. Vol is vol, wie zich daarna opgeeft komt op de wachtlijst.
Share