Groot Klimmendaal

Ronald McDonald Kinderfonds

Fiets mee voor het Ronald McDonald Kinderfonds

De route die de deelnemers aan de HomeRide af zullen leggen

Op 17 en 18 september organiseert het Ronald McDonald Kinderfonds het wielerevenement HomeRide. Tijdens deze toertocht fietsen teams volledig of in estafette langs zeven Ronald McDonald Huizen. Binnen 24 uur, Non-stop, dag én nacht, van Groningen naar Maastricht. Mooie natuurgebieden, het afzien in de nacht en enthousiaste vrijwilligers maken van deze toertocht een unieke ervaring.

Onderweg fietsen de deelnemers langs de Ronald McDonald Huizen in Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Tilburg en Veldhoven. Bij de checkpoints wacht hen een warm onthaal door de vrijwilligers. De vrijwilligers die van de Huizen een 'thuis' maken voor ouders met een kind in het ziekenhuis, ver van huis. Als HomeRider lever je een fantastische prestatie tijdens deze intensieve en interactieve toertocht, waarbij je elkaar motiveert en steunt.

Ook deelnemers die minder sportief zijn kunnen meedoen aan HomeRide. Stel een team samen met vrienden of collega's en ga met elkaar de uitdaging aan. Fiets mee of wordt ploegleider, PR-manager, materialenman of sponsorwerver. Het team dat het meeste geld ophaalt, rijdt in de gele trui! Kijk voor meer informatie over dit evenement op www.homeride.nl