FloraHolland


Aftrap open dagen 100 jaar kleur op 17 september

FLORAHOLLAND (1 september 2011) - Binnenkort wordt bij elke FloraHolland-vestiging een open dag georganiseerd in het kader van het jubileumthema `100 jaar kleur'. De aftrap is zaterdag 17 september bij FloraHolland in Naaldwijk. De deuren staan dan open van 10.00 tot 15.00 uur en iedereen, kwekers, klanten, omwonenden, medewerkers, groepsvervoerders en leveranciers, is van harte welkom om met zijn familie langs te komen. Het uitgebreide en feestelijke programma is geschikt voor jong en oud. Iedere bezoeker ontvangt een fleurige attentie (zolang de voorraad strekt). De open dagen bij de andere vestigingen van FloraHolland vinden plaats op 24 september (Bleiswijk en Rijnsburg), 25 september (Eelde) en 1 oktober (Aalsmeer).

Festiviteiten
Dat op de veiling veel mensen met passie voor hun vak aan het werk zijn, is ook terug te zien tijdens de festiviteiten. Bij FloraHolland Naaldwijk kunnen bezoekers tijdens de open dag kennismaken met de kleurrijke en dynamische wereld van de bloemenveiling. Wat gebeurt er allemaal in het veilingcomplex? Hoe worden bloemen en planten dagelijks geveild? Hoe komen de producten zo snel bij de handelsbedrijven en in de winkels? Bezoekers kunnen ook zelf ervaren met welke snelheid het veilproces verloopt. Zij kunnen tijdens de open dag hun eigen inkoopvaardigheden testen op de veilingklok. Vanuit het Fleurcenter kunnen bezoekers genieten van het adembenemende uitzicht op Greenport Westland. Verder is er ook een banenmarkt in het Fleurcenter. Voor kinderen worden speciale activiteiten georganiseerd.

Geluk delen met boeketten
Bloemen geven kleur aan de wereld, en door bloemen weg te geven deel je een `moment van geluk'. FloraHolland wil in het kader van haar honderdjarig bestaan momenten van geluk delen met mensen die dat verdienen.

Tijdens de open dag krijgen bezoekers een bloem. Aan die bloem hangt een kaartje waarop kan worden ingevuld met wie de ontvanger van de bloem een geluksmoment wil delen, en waarom. De mooiste en origineelste inzendingen worden door FloraHolland beloond met een mooi boeket.

Data en locaties
Zaterdag 17 september,10.00-15.00 uur, FloraHolland Naaldwijk Zaterdag 24 september,10.00-14.00 uur, FloraHolland Rijnsburg Zaterdag 24 september, 10.00-15.00 uur, FloraHolland Bleiswijk Zondag 25 september, 11.00-15.00 uur, FloraHolland Eelde Zaterdag 1 oktober, 10.00-15.00 uur, FloraHolland Aalsmeer

Klik hier voor het programma van de open dagen.