Gemeente Heemskerk


woensdag, 13 juli 2011

Zaterdag 17 september opening gemeentehuis en bibliotheek

Op zaterdag 17 september gaan de deuren van het nieuwe gemeentehuis en de bibliotheek wagenwijd open. Om 10.00 uur is de officiële opening door J. Remkes, de Commissaris van de Koningin van de provincie Noord-Holland. Vanaf 10.30 tot 16.00 uur is het open dag, met een vrolijk, afwisselend en boeiend programma. Iedereen is vanaf 10.00 uur van harte welkom!

Wil je een kijkje nemen achter de schermen van het gemeentehuis? Wil je weten hoe dat nou werkt, met een paspoort of een rijbewijs? Of hoe het zit met het riool? Wat doet de gemeente aan veiligheid? Moet je groene vingers hebben om bij de afdeling groen te kunnen werken? Even een kijkje nemen in de kamer van de burgemeester? Hoe zit de raadzaal eruit? Uitleg krijgen over de nieuwe indeling van de bieb? Een rondleiding door het gebouw is ook mogelijk. Hou daarom zaterdag 17 september vrij.
De bibliotheek heeft hele leuke activiteiten in de aanbieding: zo is er een literaire salon met korte lezingen door bekende schrijvers. Er is een optreden van een literaire rapper, de kleintjes kunnen hun held Geronimo Stilton in het echt ontmoeten, je kan gamen, er wordt voorgelezen, er is een ballonnenwedstrijd en je kunt origineel gefotografeerd worden in een boekkaft.

Vanzelfsprekend wordt de dag gezellig gemaakt met muziek, met wat lekkers, met activiteiten voor de kleintjes en met een klein cadeautje voor elke bezoeker. Nieuwsgierig geworden? Hou dan voor het complete programma de website van de gemeente Heemskerk www.heemskerk.nl, de Heemskerkse courant en de website van de bibliotheek www.obijmond.nl in de gaten.

---

Gerelateerd nieuws
Verhuizing gemeente Heemskerk - 07.07.2011 08:09 Gemeente houdt Kennemer Bouwgroep aan overeenkomst - 01.07.2011 11:17
Bezoek Remkes aan gemeente Heemskerk - 22.06.2011 11:05