Ingezonden persbericht


----------
nieuwsbericht

De Club en Vers Vermaak presenteren Vers Vermaak en De Club

Zaterdag 17 september is het zover: de rauwe zelfkant van het leven versus twinkelend elan. De Club en Vers Vermaak bestrijden elkaar met uitersten in de loods van Amsterdam Roest. Een duel zonder winnaars, enkel volgelingen. Sluit je aan en beleef dat, wat je nog niet eerder hebt meegemaakt.

De avond en nacht zullen vele grootheden langs zien komen. Aanvoerder van het selecte gezelschap is Eric de Man, die na vele jaren draaien geen introductie meer behoeft. In zijn kielzog volgen willekeurig San Proper, die zijn naam en faam met zijn draaikunsten steeds dikker onderstreept, Aron Friedman, die onlangs tot ieders verbazing meeslepend klassiek met house combineerde op het Grachtenfestival, paradepaardje Pitto, die een perpetuum mobile aan lovende recensies heeft gecreeëerd met zijn debuutalbum Objects, en tot slot slijpen Anoesjka en Kisakye hun nagels voor een vlijmscherpe B2B set met Kattekwaad*.

Deze megalomane avond kan worden beschouwd als de strijd der Titaantjes: "Jongens zijn we, maar aardige jongens." Jongens, van wie in de toekomst alleen maar meer verwacht kan worden. De Club is een initiatief van Lucas de Man en biedt meer dan alleen toneelvoorstellingen. Klinkende namen als Tygo Gernandt, Tim Murck en Leon van der Zanden voegden zich snel toe, en de mythe rondom dit op de film Fight Club (1999) gebaseerde, maar echte gezelschap krijgt steeds meer vorm.

Kaarten voor deze avond zijn te koop via Vers Vermaak en via hun Facebook pagina. Clubleden mogen overigens gratis naar binnen. Wil je ook naar een van de introductieavonden? Koop dan een kaartje via de website of Facebook van De Club.

Vers Vermaak beleeft een uiterst fijne zomer, waarbij de warmte en energie van al haar feestpubliek komt. Na een knallend eigen Stekker Fest en de klapperattractie De Wasstraat op Mystery Land (bekijk BNN's sfeerimpressie vanaf 2:07) dit jaar, heeft Utrechts meest eigenzinnige collectief creatievelingen de smaak van origineel vermaken goed te pakken.

----------

Info
Datum: zaterdag 17 september
Tijd: 22:00 - 05:00
Locatie: Amsterdam Roest (Loods), Czaar Peterstraat 213, Amsterdam Tickets voorverkoop: 8 euro via versvermaak.nl/tickets Tickets deurverkoop: 10 euro

facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=114557298636105

digiflyer: http://dl.dropbox.com/u/2534024/De_CLub_Vers_Vermaak_Roest_17_september.png