Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 14-09-2011

TIENDE REEKS KOEFNOEN ZATERDAG VAN START BIJ DE AVRO

Aanstaande zaterdag 17 september start de tiende reeks van het programma Koefnoen om 21.45 uur bij de AVRO op Nederland 1. In de eerste aflevering komen oude bekenden en nieuwe types aan bod. Happy single Ipie zit de zomer uit op de camping. Reclameboys Loek en Fiel blazen de begrafenisbranche nieuw leven in en garnalenpelsters Roelfje en Wimpje (zie foto) evalueren een iPad-kloon. Minister Donner zet internethackers een hak en topinterviewster Yolanthe Sneijder Cabau wist Moammar Kadhafi te strikken voor een diepte-interview. Evenals voorgaande seizoenen sluit Koefnoen af met de Rapservice.

Gedurende acht afleveringen maken Owen Schumacher en Paul Groot weer een satirisch weekoverzicht aan de hand van actuele sketches, imitaties en parodieën. Dit gebeurt in een nieuw decor en in gezelschap van een live publiek. Aan de bestaande succesvolle formule wordt in deze reeks niet veel gesleuteld. Maar omdat voor de tiende serie de vlag uitgaat, zal in verschillende scènes ook een aantal surprise-guests opduiken. Bekende Nederlanders met wie het Koefnoen-duo altijd al heeft willen werken.

Schumacher en Groot worden dit jaar opnieuw omringd door vertrouwde gezichten als Plien en Bianca, Jeremy Baker, Martine Sandifort, Sanne Wallis de Vries en Marjan Luif. Iedere aflevering wordt afgesloten met de veelgeprezen Rapservice van Arjen Lubach en Edo Schoonbeek.

Live-opnames bijwonen
Van 17 september tot en met 5 november kunnen de live-opnames iedere zaterdag worden bijgewoond van 11.45 tot 13.00 uur. De opnames zijn in Studio Nieuw Noord.⤨Adres: Asterweg 22, 1031 HP Amsterdam. Tickets kosten slechts ¤ 5,- en zijn verkrijgbaar via www.koefnoen.nl.

'Koefnoen': vanaf zaterdag 17 september om 21.45 uur bij de AVRO op Nederland 1. Meer info: koefnoen.avro.nl