Gemeente Zoetermeer

Cultuur Lokaal in Stadscentrum

bloemlogo uit gemeentevlag
Op zaterdag 17 september verandert het Stadscentrum van Zoetermeer in een groots, multicultureel festivalterrein. Maak tijdens het festival Cultuur Lokaal kennis met elkaar en met de verschillende culturen en culturele uitingen die in Zoetermeer vertegenwoordigd zijn. Zoetermeerse kinderen die in 2002 geboren zijn, kregen in april van dit jaar de Sport- en cultuurcheque opgestuurd. Met deze cheque krijgen zij maximaal EUR 100,- korting op het lidmaatschap bij een van de deelnemende verenigingen. De cheque is alleen dit jaar nog in te wisselen, dus bezoek de speciale 'Sport- en cultuurchequekraam' tijdens Cultuur Lokaal voor meer informatie. Deelnemende verenigingen zijn te vinden op www.zoetermeer.nl/sport-encultuurcheque.

Vier podia
Tijdens het festival Cultuur Lokaal kunt u genieten van diverse optredens van amateurverenigingen en professionele artiesten op vier podia. De buitenpodia zijn te vinden op het Stadhuisplein en op het Cadenzaterrein (tegenover de bioscoop). In het Stadstheater vinden optredens plaats in de Grote Zaal en in het Theatercafé.

Daarnaast vindt de Zoetermeerse Cultuurmarkt plaats, er staan ruim zestig marktkramen met informatie van amateurverenigingen, culturele verenigingen en instellingen, vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke instellingen.

Uiteraard ontbreken de hapjes uit verschillende culturen en windstreken niet; er wordt een compleet pakket aan informatie en (smaak)beleving aangeboden.

Kijk voor meer informatie op
www.promotiezoetermeer.nl/evenementen/2011/september/cultuur-lokaal.