Ingezonden persbericht


Persbericht ZEP FESTIVAL 2011

Derde editie ZEP festival bij All in Echt

Echt - Op 17 september aanstaande organiseert evenementenlocatie All in Echt voor de derde maal het ZEP festival. 1 compleet aangekleed horecaplein waar een vijftal areas op uitkomen. Iedere zaal representeert een eigen muziekstijl . De bezoeker ŽzeptŽ als het ware van zaal naar zaal.

Het ontstaan van het ZEP festival:

Waarom zou je als moderne wereldburger niet van Discomuziek EN van Smartlappen kunnen houden ? Dat is de gedachte achter het festival. Iedereen kiest een area waar hij of zij wil genieten van een bepaalde muziekstijl. Even toe aan wat afwisseling? Dan ŽzepŽ je gewoon door naar de volgende area. Omdat het heerlijk is om eens een avond alles binnen handbereik te hebben en zelf te kunnen bepalen hoe de avond loopt. Het is niet headbangen OF de tango dansen. Het is hier headbangen EN de tango dansen.

Het ZEP festival combineert de meest uiteenlopende muziekstijlen met elkaar, door in een 5 tal verschillende area de meest bonte artiestenmix te programmeren, die u zich maar kunt voorstellen. De zalen, die net als de verschillende soorten muziek allemaal anders uit zien, zijn gecentreerd rondom een groot horeca plein waar het goed toeven is.

Programmering:

Wederom hebben onze programmeurs voor u een fantastisch programma geboekt:

De dance area voorziet in de nodige beats op het ZEP festival. House, tech-house, techno. Het komt allemaal aan bod in de dance zaal. Artiesten in deze area: Omeo, Jeroen Effing, Tabasco Bob, Grote Naam en Physical

Onmisbaar bij het ZEP festival is de soul/disco zaal. Alle klassiekers, zowel goud als fout, passeren de revue. In deze zaal kan zowel jong als oud meezingen en dansen op het beste dat soul/disco heeft te bieden. Artiesten: DJ Boogieman en DJ Soulfreak

In het Limburgse/smartlappen café, zullen diverse artiesten hun wel en wee uitten tijdens een fantastisch optreden. Feestmuziek, meezingers en tranentrekkers. Artiesten: Patriek Verdriet, Timo Jansen, Leandros, Tony Loco en Tonny & Sjenien.

Nieuw bij het ZEP festival is de Salsa area. In deze compleet gethematiseerde zaal zullen alle salsadansen, sambabeats en latingrooves aan bod komen. Een zaal waar hoe dan ook de voetjes van de vloer gaan en de heupen los worden gerammeld. Tevens zullen er workshops worden gegeven onder leiding van dansschool Anabacoa. Artiesten: DJ U Doble, DJ Angelo Balanta en DJ Mauro.

Ook nieuw bij het ZEP festival is de huiskamer van All in Echt. In deze knusse ruimte zullen diverse singer/songwriters hun nummers akoestisch ten gehore brengen. Dit alles in een heel gemoedelijke sfeer. Uiteraard zal er eigen werk ten gehore worden gebracht, maar menig nummer zal u vast ook bekend in de oren klinken. Artiesten: Dan Vanhoudt, Unknown Zippers en A Wild Specialty.

Kaarten voor het ZEP festival kosten E 5,- in de voorverkoop en E 7,50 aan de dagkassa. Kijk voor alle informatie over het ZEP festival op www.zepfestival.nl.