Gemeente Enkhuizen

Informatiebijeenkomsten borstvoeding in West Friesland

GGD Hollands Noorden organiseert, als partner in het Centrum voor Jeugd en Gezin, in het najaar informatieavonden over het geven van borstvoeding in verschillende gemeenten in West Friesland. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is d vraagbaak voor (aanstaande) ouders, opvoeders en jongeren. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor zwangeren en evt. partners. De bijeenkomsten worden georganiseerd in: Enkhuizen, Hoogkarspel en Hoorn.

Tijdens deze avond krijgt u van de lactatiekundige informatie over het voeden van uw baby. Hiermee kunt u een juiste keuze maken over welke vorm van voeding u wilt gaan geven. In deze bijeenkomst bespreken we het belang en starten van borstvoeding, het voorkomen van ongemakken, en het combineren van borstvoeding geven met een baan buitenshuis. Met deze informatie maakt u samen met uw baby een goede start! De bijeenkomst is eenmalig en wordt gegeven in de avonduren. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Data, tijden en cursuslocaties,:
Enkhuizen, 19 september, 24 oktober, 21 november en 19 december; tijd: 19.30-21.00 uur
Centrum voor Jeugd en Gezin, Wielewaal 7, Enkhuizen
Hoogkarspel, 13 september, 11 oktober en 8 november; tijd: 19.30-21.00 uur
Wijkgebouw Om de Noord, Om de Noord 29, Hoogkarspel

Er worden ook zwangerschapscursussen georganiseerd: informatiebijeenkomst bevalling (deze bijeenkomst wordt gegeven door verloskundigen) en de cursus Zwanger, Gezond en Fit. Kijk op de website www.ggdhollandsnoorden.nl/cursussen.

Aanmelden
U kunt zich voor de bijeenkomst borstvoeding aanmelden via de website van de GGD Hollands Noorden: www.ggdhollandsnoorden.nl/cursussen. Wilt u meer informatie? neem dan contact op met telefoonnummer: 088-0100555 of mail ons via: prenataal@ggdhollandsnoorden.nl