Dura Vermeer Week

Zoetermeer - 21 juli 2011

Drie mini-evenementen in kader van Dutch Green Building Week

In het kader van de Dutch Green Building Week, die van 19 tot en met 23 september wordt gehouden, houdt Dura Vermeer drie openbaar toegankelijke mini-evenementen over duurzame gebouwen en de waarde en gebruik van duurzaamheidslabeling. Gastheren van deze mini-evenementen zijn Dura Vermeer Bouw Hengelo, Dura Vermeer Bouw Leidschendam en Dura Vermeer Divisie Infra.

Dura Vermeer Bouw Hengelo houdt haar mini-evenement op maandag 19 september in haar eigen kantoor te Hengelo. Woensdag 21 september ontvangt Dura Vermeer Bouw Leidschendam haar gasten op het project in aanbouw van de Nederlandse Hartstichting te Den Haag-Ypenburg. Donderdag 22 september sluit Dura Vermeer Divisie Infra de reeks af met een eigen ontvangst in het Dura Vermeer-kantoor De Beukenhorst te Hoofddorp.

Niet Dura Vermeer-relaties kunnen zich voor één van drie evenementen aanmelden via www.dutchgreenbuildingweek.nl Door in het landkaartje de locatie aan te klikken, verschijnt er een venster met daarin een link naar het aanmeldingsformulier.

Dura Vermeer is Founding Partner van de Dutch Green Building Council, die het initiatief heeft genomen tot de Dutch Green Building Week. Centraal staat de toelichting op de waarde en gebruik van het duurzaamslabel BREEAM-NL.

---