Gemeente Heerde



Persbericht

Datum: 13 september 2011



Erepenning voor raadslid Van der Linde

Tijdens de raadsvergadering op 19 september 2011 wordt de gemeentelijke zilveren Erepenning uitgereikt aan de heer B.J. van der Linde. Van der Linde ontvangt deze eervolle onderscheiding omdat hij al 25 jaar als raadslid de belangen van de ChristenUnie-SGP (tot 1990 Gereformeerd Politiek Verbond) binnen de gemeenteraad heeft behartigd. Vanwege zijn verdiensten voor de gemeente Heerde en als blijk van grote waardering heeft het college van burgemeester en wethouders daarom besloten om hem de gemeentelijke zilveren Erepenning toe te kennen.

Iedereen die bij deze uitreiking aanwezig wil zijn, is van harte welkom De uitreiking vindt plaats om 19.30 uur, bij het begin van de raadsvergadering. Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen is op de publieke tribune in de raadzaal, zijn deze stoelen gereserveerd voor genodigden. Andere geĂŻnteresseerden kunnen de uitreiking volgen in de ruimte naast de raadzaal via een videoverbinding. Aansluitend wordt de vergadering geschorst tot 20.00 uur om de heer Van der Linde te feliciteren.

Daarnaast is er ook na afloop van de reguliere raadsvergadering nog gelegenheid om de heer Van der Linde te feliciteren onder het genot van een hapje en een drankje.






Einde persbericht



Meer informatie: Marten Venema of Jolie Doorduin, communicatieadviseurs gemeente Heerde, telefoon (0578) 699493 of 699496
-----------------------
[pic]





---- --