'Ontslaan of ontbinden?' - gratis seminar bij BCS

Persbericht van BCS HRM en Salarisadministratie B.V.

Den Bosch, 19 september 2011 - Een werknemer ontslaan is nooit leuk. Maar gebeurt het toch, dan het liefst met zo min mogelijk rompslomp. Hoe een arbeidsovereenkomst soepel kan worden beëindigd komen ondernemers aan de weet in oktober, november en december, tijdens de gratis seminars 'Ontslaan of ontbinden' van BCS HRM & Salarisadministratie in samenwerking met het UWV.

Vaak denken werkgevers dat bij ontslag een kostbare gang naar de rechter noodzakelijk is. Maar in de praktijk blijkt een ontbindingsprocedure vaak aantrekkelijker, voor zowel werkgever als werknemer. Alle voor- en nadelen van de verschillende ontslagprocedures komen aan bod tijdens het seminar. En ook hoe Delta HRP, de gebruiksvriendelijke software voor loon- en personeelsadministratie van BCS, daarbij kan helpen.

1000 euro cadeau
De eerste 500 deelnemers aan het seminar 'Ontslaan of ontbinden' die klant worden bij BCS krijgen de opstartkosten (ter waarde van 1000 euro) cadeau. BCS wil investeren in relaties voor een langere termijn. 'Zodat ondernemers kunnen ondernemen zonder zorgen,' aldus Bas Praagman, directeur van BCS.

Wat: Seminar 'Ontslaan of ontbinden'
Wie: BCS en UWV Den Bosch
Waar: Het Zuiderkruis 29, 5215 MV Den Bosch
Wanneer: verschillende data in oktober, november, december: 14.00-16.00 uur
Aanmelden: www.bcsbv.nl/seminar

Delta HRP
Delta HRP is de door BCS zelf ontwikkelde software voor loon- en personeelsadministratie die de mens in de organisatie centraal stelt. Dit alles-in-eenpakket is zo eenvoudig in gebruik dat klanten aanzienlijke besparingen realiseren in tijd en kosten. Ook kunnen werknemers zelf makkelijk mutaties doorvoeren, bijvoorbeeld hun overuren of persoonsgegevens. Een gebruiksaanwijzing is niet nodig! En wie er toch niet uitkomt, kan gewoon bellen met BCS. Gratis.
---
-------------------

BCS
BCS HRM & Salarisadministratie uit Den Bosch verzorgt al ruim 30 jaar de loonadministraties en personeelsadministraties van meer dan 8.000 bedrijven in Nederland. BCS biedt klanten daarvoor de 1-stop-oplossing; het in eigen beheer ontwikkelde en gebruiksvriendelijke softwarepakket Delta HRP. Ook kunnen hr- en salarisadministratieprofessionals die zich verder willen ontwikkelen bij BCS terecht voor uiteenlopende trainingen op hun vakgebied.

Links:
http://www.bcsbv.nl/seminar

Noot voor redacties


BCS HRM en Salarisadministratie B.V.

Meer informatie,

Razende Robot Reporter