Ingezonden persbericht


Ingenieursbureau Nebest kiest Deltek Vision voor optimalisatie projectmanagement en resource-planning

Snelgroeiend ingenieursbureau zet Deltek Vision in om kritische processen te stroomlijnen en realtime inzicht te creëren in bedrijfsprestaties

Amsterdam, 19 september 2011 - Het Nederlandse ingenieursbureau Nebest kiest Deltek Vision van Deltek (Nasdaq: PROJ) voor het optimaliseren van projectmanagement- en resource-planningprocessen. Deltek Vision is een volledig geïntegreerde, projectgebaseerde ERP-oplossing die speciaal is ontwikkeld om de bedrijfsprocessen van professionele dienstverleners te stroomlijnen. Nebest voegt zich bij een groeiende groep Nederlandse architecten- en ingenieursbureaus die Deltek Vision inzetten. In Europa en de Verenigde Staten maken inmiddels duizenden architecten- en ingenieursbureaus gebruik van de oplossing voor het ondersteunen van hun activiteiten.

Nebest is een snelgroeiende professionele dienstverlener op het gebied van bouwkundige, civiele, werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten. Nebest wilde zijn bedrijfsprocessen versterken en startte een zoektocht naar een volledig geïntegreerd ERP-systeem met een gebruiksvriendelijke interface. Na een grondig selectieproces koos Nebest voor Deltek Vision, onder meer vanwege de uitstekende resource- en projectplanningmogelijkheden die speciaal zijn ontwikkeld voor de ingenieursbranche.

Nebest zet Deltek Vision in om de capaciteitsbenutting, de projectplanning en het financiële inzicht in de groeiende hoeveelheid activiteiten te verbeteren. De nieuwe oplossing stelt projectmanagers bij Nebest in staat om het beheer van, en de controle op projecten te verbeteren op gebieden als capaciteitstoewijzing, budgettering en opvolging. De krachtige mogelijkheden voor projectmanagement in Deltek Vision zijn naadloos geïntegreerd met andere bedrijfsprocessen, zoals verkoop en financieel beheer. Dit resulteert in een hogere efficiency binnen Nebest.

"Deltek Vision stelt ons in staat onze bedrijfsprocessen te versterken en te verbeteren. De oplossing biedt de transparantie die we nodig hebben in onze bedrijfsprocessen en projecten, en bij de kosten van, en het rendement op onze investeringen", zegt Ingar Luttik, algemeen directeur van Nebest. "Wij gaan beschikken over een realtime beeld van onze bedrijfsprestaties en daardoor over meer inzicht in de gehele organisatie. Deze oplossing ondersteunt onze strategie van beter en vooral slimmer samenwerken, en biedt medewerkers de middelen om kennis op te doen en te delen. Het verstevigt de basis om onze klanten ook in de toekomst optimaal van dienst te kunnen zijn."

"We zijn erg verheugd dat Nebest voor Deltek Vision heeft gekozen en kijken ernaar uit om samen te werken met het bedrijf dat met onze oplossingen zijn bedrijfsprocessen optimaliseert", zegt Henk Jan Onstwedder, algemeen directeur van Deltek Nederland. "Deltek Vision biedt architecten- en ingenieursbureaus precies dat inzicht, dat zij nodig hebben om concurrerend te blijven en voorop te lopen in de markt. We zien een groeiend momentum in de verkoop van Deltek Vision aan toonaangevende bedrijven in de Benelux, zoals Nebest."

Over Nebest
Nebest Adviesgroep is een onafhankelijk ingenieurs/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement op het gebied van bouwkundige, civiele, werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten. Daarnaast is Nebest Adviesgroep continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe, geavanceerde onderzoeksmethoden.

Over Deltek
Deltek (Nasdaq: PROJ) is de wereldwijde marktleider op het gebied van ERP-software voor projectgestuurde, professionele, dienstverlenende ondernemingen en overheidsinstellingen. Al tientallen jaren bieden we resultaatgerichte en heldere inzichten waarmee we onze klanten ondersteunen bij het realiseren van hun businesspotentieel. Ruim 14.000 organisaties en 1,8 miljoen gebruikers in meer dan tachtig landen vertrouwen op Deltek om hun businessresultaten te meten, de performance te optimaliseren, hun activiteiten te stroomlijnen en nieuwe winstgevende projecten te genereren.

Deltek - Know more. Do more.(TM)

Meer informatie is te vinden op: www.deltek.com en www.deltek.nl. In Noord-Amerika werkt 80% van de ca. vijfduizend ingenieursbureaus met Deltek ERP voor architecten en ingenieursbureaus van kleine tot wereldwijde organisaties. Deltek heeft in de Benelux vestigingen in Amstelveen en Diegem, van waaruit onze klanten worden ondersteund door lokale implementatieteams. Voorbeelden van klanten: DHV, Arcadis, Valstar Simonis en Tauw.

Voor meer informatie:



Ingezonden persbericht