Ingezonden persbericht







Small Business Center Bronckhorst opent deuren

In Zelhem gaat vanaf half september het Small Business Center (SBC) Bronckhorst van start. Het initiatief van de gemeente Bronckhorst, Plattelandshuis Achterhoek en Liemers en Vereniging Kleine Kernen Gelderland biedt zelfstandige ondernemers en andere organisaties in het Streekhuus aan de dr. Grashuisstraat 8 in Zelhem flexibele werkplekken en vergaderruimtes aan.

Het Small Business Center faciliteert zelfstandige ondernemers en andere organisaties die behoefte hebben aan werkplekken of een vergaderlocatie. Ondernemers of organisaties kunnen per dagdeel een bureau huren om aan te werken. Daarbij staan hen verschillende kantoorfaciliteiten ter beschikking, zoals een draadloos netwerk, printer en kopieerapparaat. Daarnaast zijn in het Small Business Center representatieve vergaderruimtes te huur, variërend van zalen voor twee tot twaalf personen.

Het Small Business Center wordt op 5 oktober om 16.30 uur officieel geopend door wethouder D. Mulderije-Meulenbroek van de gemeente Bronckhorst, voorzitter J. van Halteren van Plattelandshuis Achterhoek en Liemers en voorzitter W. Waalderbos van de Vereniging Kleine Kernen Gelderland. Dezelfde dag is van 15.00 tot 18.00 uur een open huis. Nadere informatie over het Small Business centrum is ook te verkrijgen via de website www.sbcbronckhorst.nl of door te bellen met 0314-625 000.

De initiatiefnemers van het Small Business Center willen met dit initiatief het nieuwe werken aanbieden in de gemeente Bronckhorst. Daarnaast is het doel kennis te delen en meer kruisbestuiving tussen organisaties te laten plaatsvinden. Op deze wijze hopen de initiatiefnemers bij te dragen aan een vitale gemeente Bronckhorst én Achterhoek.

Noot voor de redactie (