Zero Creative 3D in de Fast50


NIJMEGEN, 20110919 -- 3D mediabedrijf Zero Creative hoort bij de vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland. Het Nijmeegse bedrijf, dat als eerste ter wereld een totaaloplossing heeft ontwikkeld voor interactieve 3D communicatie (zonder bril, zonder touch), heeft een notering gekregen in de Deloitte Technology Fast50.

"Ik zie deze notering in de Fast50 als nieuw bewijs, dat Zero Creative een bijzonder goed toekomstperspectief heeft," zegt cofounder Jean-Pierre van Maasakker, "de 3D marketing en communicatie oplossingen, die wij ontwikkelen, zijn uniek en klaar om groter in de markt gezet te worden. Zelfs met de behouden verkoopstrategie van de afgelopen jaren hebben wij al een groei van circa 400% weten te bewerkstelligen, dus dit is wat mij betreft nog maar het begin".

Het onafhankelijke Zero Creative is sinds 2005 aktief en levert haar klanten meer aandacht en duidelijkheid met minder kosten. Het gaat hierbij vaak om het vergroten van het effect van marketing en communicatie voor bedrijf en overheid, maar ook over het toevoegen van extra beleving in de erfgoed sector. Inmiddels zijn er klanten in meer dan 40 landen.

Jean-Pierre: "Onze visie was - en is - dat de toekomst van digitale marketing zowel 3D als interactief is. In de afgelopen zes jaar, hebben we de kennis en netwerken opgebouwd om onze visie realiteit te maken. Nu leveren we een volledige, future proof, 3D digitale marketing-oplossing, bestaande uit brilloze xyZ 3D Displays, een uitgebreid 3D Digital Signage platform, 3D interactie (touch en touch-less) en 3D animatie, resulterend in ultieme stopping power".

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2006 - 2010). De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten. Naast de ranglijst bestaat het Technology Fast50 programma uit seminars, besprekingen met (voormalige) ‘captains of industry’ en studiereizen die gedurende het jaar georganiseerd worden.

De uiteindelijke positie binnen de Fast50 zal op 13 oktober a.s. bekend gemaakt worden.