Vooraankondiging Najaarsconferentie VCKN 24 november 2011


GORINCHEM, 20110919 -- Op 24 november 2011 organiseert de Vereniging Christelijke Kinderopvang Nederland VCKN haar eerste conferentie bij Het Brandpunt in Doorn. Wij zijn trots op de invulling van het programma en hopen op een grote opkomst want “samen staan we voor christelijke kinderopvang”.

Tijdens de conferentie zullen diverse sprekers ingaan op de mogelijkheden tussen samenwerking van christelijke kinderopvang met het christelijk primair onderwijs. Invulling van het programma wordt o.a. gegeven door prof. dr. Jan Hoogland (bijzonder hoogleraar christelijke filosofie aan de UT Twente) die zal ingaan op “Vormgeven van identiteit van o tot 13”. U kunt meedoen aan verschillende workshops en Rob Favier zal muzikale invulling geven aan deze dag.

Het volledige programma is aan te vragen via het secretariaat van VCKN via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Leden van VCKN kunnen gratis deelnemen. Wordt u voor 15 oktober 2011 lid van de VCKN, dan is entree voor u en één introducé ook gratis. Profiteer van deze aanbieding! Het aanmeldformulier kunt u ook bij het secretariaat aanvragen.

Heeft u vragen, of wilt u meer weten over de VCKN, neemt u dan contact met ons op via e-mail vckn@zpg.nl.





Ingezonden persbericht