CNV Vakmensen


Manifestatie 19 september: Wij zijn een Samenleving!

05 september 2011
Onder het motto `We zijn een Samenleving!' voeren we op 19 september met de CNV-bonden en andere maatschappelijke organisaties zoals de FNV en de CG-Raad (voor chronisch zieken en gehandicapten) actie in Den Haag. We laten het kabinet horen dat we ons grote zorgen maken over de gevolgen van het beleid. Mensen die het al zwaar hebben krijgen het nog zwaarder, en degenen die het breed hebben worden opnieuw ontzien. Wij vragen aan het kabinet: verdeel de lasten, niet de samenleving!

Reserveer daarom 19 september in je agenda!

Programma
Het programma bestaat uit een ochtend- en een middagdeel. Het ochtendprogramma is ingevuld door het CNV en begint om 10.30 uur op een nog bekend te maken locatie in Den Haag. 's Middags komen we met alle andere deelnemers samen in een protestmars/wandeling door Den Haag, richting het Malieveld.

Rijd met ons mee!
Vanuit diverse locaties in het land regelen we busvervoer naar Den Haag. Als je liever zelf reist, neem dan het openbaar vervoer. Het CNV vergoedt de kosten van bus en de trein. Neem niet de auto, want daarmee kom je geheid vast te staan in Den Haag.

Opstapplaatsen
De opstap-plaatsen worden in de komende weken definitief bekend. Geef bij je eigen bond aan vanwaar je met ons mee wilt reizen.

Nog vragen?
Binnenkort vind je hier ook informatie over potentiële opstapplaatsen, die zijn echter nog niet definitief.


---

nieuwslijst