Gemeente Valkenburg aan de Geul

Start werkzaamheden nutsbedrijven in Valkenburg Centrum

De nutsbedrijven hebben de gemeente Valkenburg medegedeeld dat op korte termijn gestart gaat worden met de werkzaamheden aan kabels en leidingen. Deze werkzaamheden moeten worden uitgevoerd voordat de rioleringswerkzaamheden en daaropvolgend de herinrichting van de openbare ruimte kunnen starten. De nutsbedrijven gaan werken met twee ploegen. 1 ploeg start in het historisch centrum, de tweede ploeg start in het gebied Reinaldstraat/Louis van der Maesenstraat.

Â

De nutsbedrijven geven aan in week 38 te gaan starten (week 19-23 september). De precieze startdatum is nog niet bekend. Deze week nog is er planningsoverleg met de nutsbedrijven/aannemers. De gemeente krijgt dan gedetailleerd inzicht in wat men waar en wanneer gaat doen.

Â

De gemeente zal direct betrokken ondernemers/bewoners door middel van een huis-aan-huis brief informeren. In de brief zal ook een lijst met contactpersonen van zowel nutsbedrijven, aannemer als gemeente opgenomen worden.

Â

Informatie over werkzaamheden en planning zal ook worden gepubliceerd op de websites www.valkenburg.nl en www.centrumplanvalkenburg.nl

Â