Gemeente Maasgouw


Provinciale mededeling

Bekendmaking eindconcept Afwegingsdocument `Ontwikkelas Weert-Roermond', studie N280-West met bijbehorende planMER en overige onderzoeksrapporten

Gedeputeerde Staten van Limburg maken hierbij bekend dat zij op 23 augustus 2011 hebben ingestemd met het eindconcept Afwegingsdocument `Ontwikkelas Weert-Roermond, studie N280-West', het bijbehorend milieueffectrapport (planMER) en de overige onderzoeksrapporten. Het planMER alsmede de overige onderzoeksrapporten zijn opgesteld ten behoeve van het maken van een keuze voor één of meerdere voorkeursoplossingsrichtingen voor de verdere uitwerking van de Ontwikkelas Weert-Roermond (N280-West). De resultaten van het planMER en de onderzoeksrapporten zijn samengevat in het eindconcept afwegingsdocument, zodat op basis van inhoudelijke argumenten een afweging kan worden gemaakt over de onderzochte oplossingsrichtingen.

De officiële bekendmaking van dit voornemen vindt u op www.limburg.nl/bekendmakingen. Hier vindt u ook informatie over hoe en binnen welke termijn u een zienswijze kunt indienen. De relevante stukken vindt u op www.limburg.nl/pol, klik op `POLaanvullingen in ontwikkeling'.

Informatieavond

Voor alle belangstellenden zal op 19 en 20 september een informatieavond worden georganiseerd. Tijdens deze avonden wordt u nader geïnformeerd over het eindconcept Afwegingsdocument, de onderliggende onderzoekenrapporten en het vervolgtraject.

Deze informatieavonden zullen plaatsvinden:

* op maandag 19 september 2011 om 19.30 uur in de Zaal, St. Antoniusstraat 2, Heythuysen;

* op dinsdag 20 september 2011 om 19.30 uur in de Oranjerie in Roermond, Kloosterwandplein 12-16, Roermond.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00