Gemeente Goedereede


Uitnodiging inloopavond voorontwerpbestemmingsplan "Stad Goedereede en Dorpsgebied Ouddorp 2011"

Het college van burgemeester en wethouders van Goedereede legt op 19 september aanstaande het voorontwerpbestemmingsplan `Stad Goedereede en Dorpsgebied Ouddorp' ter inzage. Gedurende een periode van vier weken kunt u het bestemmingsplan inzien en daarop een inspraakreactie indienen.

De herziening van het bestemmingsplan is nodig om te voldoen aan nieuwe regelgeving. Het uitgangspunt is de bestaande situatie van het bestemmingsplan. Hierdoor zijn geen grote nieuwe ontwikkelingen mogelijk.

Om ingezetenen en ondernemers uit de gemeente Goedereede de gelegenheid te geven de bestemmingsplannen in te zien, organiseert het college van burgemeester en wethouders twee inloopavonden:

* De eerste inloopavond vindt plaats op maandag 19 september aanstaande van 19.00 uur tot 20.30 uur in sport-en zalencentrum Dorpstienden in Ouddorp.


* De tweede inloopavond vindt plaats op dinsdag 20 september aanstaande van 19.00 uur tot 20.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Goedereede.

Meer informatie over het voorontwerpbestemmingsplan is te krijgen bij de heer Koppenaal van de gemeente Goedereede. Hij telefonisch bereikbaar op nummer (0187) 49 15 00, of per e-mail; skoppenaal@goedereede.nl.