Politie Zeeland


---

1546-2011 Fietskijkavond in Vlissingen
Op maandagavond 26 september a.s. wordt er van 19.00 tot 20.00 uur weer een fietskijkavond georganiseerd door Politie Zeeland.
Op die avond worden alle aangetroffen fietsen van heel Walcheren 'te kijk gezet' en kunnen bezoekers hun eigen verloren gewaande exemplaar mee naar huis nemen.
De avond vindt plaats bij Garage Kuzee aan de Marie Curieweg 5 in Ritthem. Als u uw fiets daar vindt, moet u nog wel aantonen dat het uw eigendom is. Dit kan door een (passend) fietssleuteltje en/of uw proces-verbaal van aangifte te laten zien.

1547-2011 Bedrijfsinbraak in Clinge
Tussen 16 september 19.30 en 18 september 11.00 uur werd ingebroken in een bedrijfsgebouw op de Bietenweg in Clinge.
De toegangsdeur van het gebouw werd geforceerd en er werden o.a. twee alarmpistolen en een elektriciteitsmeter weggenomen. De waarde van de gestolen goederen is niet bekend.

1548-2011 Openlijk geweldpleging in Terneuzen
In een horecabedrijf in de Nieuwstraat in Terneuzen is zaterdag tussen 01.45 en 02.15 uur een 26-jarige man uit die plaats door drie, hem onbekende mannen, mishandeld.
De man bevond zich in het halletje van de horecagelegenheid toen hij, zonder reden, door drie mannen werd aangevallen. Hij raakte gewond boven zijn oog, in zijn hals en aan zijn pols. In de ambulance werd eerste hulp verleend. Daarna is de man voor behandeling naar de huisartsenpost gegaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.

1549-2011 Brandstichting in Westdorpe
Zaterdagavond werd in de Wilhelminastraat in Westdorpe een 37-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden.
De man had, vanwege een conflict met de bewoner, gepoogd een schuurtje, behorend bij een woning in de Wilhelminastraat, in brand te steken. De man is na zijn aanhouding naar Torentijd gebracht.

1550-2011 Bedreiging, Sas van Gent
Zondag tussen 16.50 en 17.30 uur werd een 22-jarige vrouw uit Sas van Gent op het Vlaanderenplein in haar woonplaats door een, door haar onbekende, jongen, zonder reden, bedreigd.
De vrouw liep, met haar kind, langs de Vlaanderenhallen en daar werd ze door een groepje jongeren aangesproken. Ook gebaarde het groepje dat zij naar hen toe moest komen. Toen de vrouw dat niet deed, ging een van de jongens voor haar staan en bedreigde haar met een wapen. Een man een een vrouw die daar met een hond liepen zagen het gebeuren en hebben wat tegen het groepje geroepen. De jongeren stapten daarna in een een auto en reden weg in de richting van Albert Heijn.
De politie wil graag in contact komen met de man en de vrouw die het hebben zien gebeuren. Ook andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Noot voor redacties