Politie Gelderland-Midden

Automobilist verdacht van verlaten plaats ongeval
Publicatiedatum: 19-9-2011 11:17:51

ARNHEM - De politie heeft zondagavond 18 september een 20-jarige automobilist uit Arnhem in zijn woonplaats aangehouden. De man wordt verdacht van het verlaten van de plaats van een ongeval.

Rond half negen werd de politie gewaarschuwd nadat een auto tegen drie geparkeerde auto's op het Gelderseplein zou hebben gereden. De betreffende auto ging er na het ongeval vandoor. Rond tien uur werden de betrokken auto en de bestuurder op het Brandenburgseplein aangetroffen. Er was volgens de politie geen alcohol in het spel. Na zijn verhoor in het politiebureau werd de Arnhemmer weer vrijgelaten in afwachting van een beslissing van Justitie.
(2011108029-wm)


---


---

Arnhemmer opgepakt na huiselijk geweld in Bemmel
Publicatiedatum: 19-9-2011 11:17:02

BEMMEL - Een 41-jarige Arnhemmer is zondagavond 18 september door de politie aangehouden op verdenking van huiselijk geweld, tegen zijn vriendin, een 39-jarige vrouw uit Bemmel. De twee zouden in de late avonduren ruzie hebben gekregen in de woning van het slachtoffer, waarbij de Arnhemmer zijn vriendin hardhandig zou hebben geknepen. Gewaarschuwde agenten troffen in huis sporen van geweld aan. De Arnhemmer bleek echter al te zijn vertrokken. De man bleek op de bus te zijn gestapt en kon even later in Huissen uit de bus worden gehaald. De Arnhemmer is ingesloten.
(2011108027-pk)