Palletteermachine STEEN500 vereenvoudigt machinaal herbestraten

Persbericht van Palletteer BV

WERVERSHOOF - Vanaf 1 januari 2010 is het al wettelijk verplicht om bestrating machinaal aan te brengen. Palletteer B.V. heeft een oplossing ontwikkeld. Een palletteermachine die het machinaal straten van gebruikte stenen sterk vereenvoudigt: de STEEN500. Palletteer B.V. is ontstaan uit een samenwerking tussen Boos Bestratingen en Ooms Producten.

De palletteermachine STEEN500 is een innovatie op het gebied van machinaal herbestraten. De machine is in staat gebruikte stenen, gepalletteerd aan te bieden, waardoor er grote hoeveelheden per dag herbestraat kunnen worden. De STEEN500 kan gebruikte bestratingsmaterialen sorteren en op pallets in elk gewenst verband stapelen. De productie van de hightech machine is tot stand gekomen in samenwerking met Vlaming Products.

Machinale herbestrating met behulp van de STEEN500 is Arbo-verantwoord. De STEEN500 levert de opdrachtgever tal van voordelen op. Zo zorgt het voor een schoon en opgeruimd straatbeeld. De werkwijze wordt vele malen effectiever en is minder belastend. De STEEN500 is tevens kostenbesparend en levert een duurzame bijdrage aan het milieu door het hergebruik van materialen.

Mede-ontwikkelaar Ko Boos zegt: "De inzet van de palletteermachine maakt het zware straatwerk een stuk aangenamer en voorkomt lichamelijke klachten bij stratenmakers. Tevens kan iedereen zich houden aan de wettelijke regelgeving van machinaal herbestraten Crow publicatie 282. De eerste opdrachten zijn geplaatst en de opdrachtgevers zijn enthousiast, dus we hebben hoge verwachtingen van deze hightech machine!"

Foto:
De palletteermachine STEEN500 (Foto: Palletteer B.V. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.palletteer.nl/



Razende Robot Reporter