Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van ernstige mishandeling

Son, 19-09-2011 o De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in Son waarvan een 20-jarige Surinaamse man uit Eindhoven zaterdag het slachtoffer is geworden.

De man werd zaterdagochtend rond 5.45 uur door enkele mannen binnengebracht in een ziekenhuis in Eindhoven. Daarna zijn ze weer weggegaan. Het slachtoffer had een hersenschudding en diverse krassen en verwondingen op zijn lijf. De mannen zouden hem zo gevonden hebben op de Eindhovenseweg in Son. De auto van het slachtoffer is zaterdag overdag aangetroffen op de Kanaaldijk Noord in Son.

Het slachtoffer kan zich niet meer herinneren wat er is gebeurd. Hij had met zijn auto rond 3.00 uur op de Kennedylaan enkele vrienden afgezet en is toen richting Son gereden. Daarna weet hij het niet meer. De man is na behandeling aan zijn verwondingen zaterdagochtend opgenomen in het ziekenhuis en mocht zondag weer naar huis.

De politie zoekt mensen die weten wat er met de 20-jarige man uit Eindhoven en/of met zijn auto is gebeurd. Zij kunnen zich melden bij de recherche in Valkenswaard via 0900-8844.