New Timeless op bruidsbeurs in Brasserie Kloosterhoeve in Harmelen


Harmelen, 20110913 -- In het najaar van vorig jaar werd er in Brasserie Kloosterhoeve in Harmelen een bruidsbeurs georganiseerd door Inge Bergakker, wedding planner van Seeds of Love. Optredens werden toen verzorgd door Judith Jobse. De bruidsbeurs was zo geslaagd dat er dit jaar nogmaals één wordt gehouden. Dit keer treedt het internationale duo New Timeless op. Eric Jacott en Marcel Bogarde zullen tijdens deze bruidsbeurs een drietal keren optreden om het publiek te laten zien en horen wat er mogelijk is. De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en velerlei gelegenheden.

Op maandag 19 september a.s. zal Brasserie Kloosterhoeve in Harmelen, één van de TOP trouwlocaties in de Provincie Utrecht, van 18.00 – 21.30 uur haar deuren openen voor toekomstige bruidsparen en staat dit 13e eeuwse kloosterboerderij geheel in het teken van een stijlvolle bruidsbeurs.

Diverse gerenommeerde bedrijven uit de trouwbranche vertellen de bezoekers graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden om de trouwdag bijzonder te maken. Vrijwel alle facetten voor het organiseren van een perfecte huwelijksdag zijn aanwezig. Men wordt bijvoorbeeld geïnformeerd over bruidsboeketten (verloting van een op maat gemaakt bruidsboeket!), bruidskleding en -fotografie, bruidstaarten (er wordt zelfs een bruidstaart van € 400,= verloot onder de aanwezige bezoekers), entertainment, trouwringen, huwelijksreizen, trouwvervoer, visagie en nog veel meer!

Alle bezoekers worden ontvangen met een welkomstdrankje met daarin een wild hibiscus! De entree is gratis en iedereen is van harte welkom!

De organisatie is wederom in handen van Inge Bergakker uit De Meern. Een lijst van deelnemende bedrijven aan deze bruidsbeurs kan teruggevonden worden op de website www.bridalfairs.nl 

Bezoekadres:

Kloosterhoeve, Kloosterweg 2 in Harmelen

Email: info@bridalfairs.nl

Bridal Fairs