Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 19 september 2011
COEN EN SANDER OP ZOEK NAAR ROLF X WOUTERS

RVDA
TV PERSOONLIJKHEID LIJKT VAN DE AARDBODEM VERDWENEN

Boybands, Aussies, Flippo's en Nirvana. Het is 90's Request op 3FM! We wanen ons even op zweterige schoolfeestjes en zaterdagavonden op de bank, veroordeeld tot je ouders en een bakje chips. Gelukkig was daar dan altijd die held, strak in het pak: Rolf X. Wouters! Maar waar is hij nu? Sinds 2005 is Rolf van de aardbodem verdwenen. Coen en Sander missen hem en zijn bezorgd, want waar is hij toch? En wil hij eigenlijk wel gevonden worden? Coen en Sander gaan samen, tussen de happy harcore door, op speurtocht naar deze vergeten mediapersoonlijkheid. De zoektocht naar Rolf X. Wouters is van maandag 19 september t/m vrijdag 23 september te horen in de Coen en Sander Show bij BNN op 3FM.

Rolf X. Wouters domineerde de zaterdagavond in de jaren negentig. Hij brak door met de presentatie van Liefde op het Eerste Gezicht, waarmee hij Caroline Tensen de bons gaf. Ook Jos Brink werd door Rolf aan de kant gezet in Wedden, dat..? Daarna volgde Now or Never en het hoogtepunt van zijn carrière was natuurlijk Uhhh... Vergeet je Tandenborstel Niet! Tudetudetutuuuuudu, tudutudututudedu, tudetudetutuuuuudu, tudededum, tudededededum.

De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Voor meer informatie over De Coen en Sander Show check je coenensandershow.bnn.nl, of volg ze op Facebook of Twitter.




Ingezonden persbericht