Succesvolle 2-daagse workshop nu ook in Nederland


LearningGuide Solutions organiseert workshop “Learning at the Moment of Need”

's-HERTOGENBOSCH, 20110713 -- Op 19 en 20 september 2011 organiseert LearningGuide Solutions een tweedaagse Performance Support workshop “Learning at the Moment of Need” in Amsterdam. De workshop wordt geleid door Dr. Conrad Gottfredson en Bob Mosher, die eerder deze zeer succesvolle workshop in de Verenigde Staten gaven.

Veel organisaties worstelen met de toenemende dynamiek van kennis en informatie en het vraagstuk hoe deze dynamiek te vertalen in bruikbare kennis voor medewerkers. Met een Performance Support oplossing kunnen organisaties  deze kennis en informatie stroomlijnen en daardoor efficiënter werken. Essentieel daarbij is dat medewerkers de kennis kunnen gebruiken op het moment dat het nodig is. De workshop “Learning at the Moment of Need” zorgt, door voorbeelden uit de praktijk, voor een beter begrip van Performance Support. Een vergelijking van strategieën in verschillende situaties, in combinatie met een uitwerking van huidige en toekomstige toepassingsmogelijkheden, vergroot het inzicht.

Deelnemers krijgen hulpmiddelen aangereikt om Performance Support onmiddellijk in hun eigen organisatie toe te passen, ondersteund door een effectieve business case. Verder krijgen zij toegang tot  online praktijktoepassingen. Ze vergaren kennis over optimale leermomenten en het in lijn brengen van de bestaande met de nieuwe aanpak.  Daarnaast komen organisatorische kwesties aan de orde, zoals omgaan met weerstand en cultuurverandering. Na afloop van de workshop kunnen deelnemers ervaringen uitwisselen in de  online Performance Support Community, eveneens geleid door de heren Gottfredson en Mosher.

Conrad Gottfredson is consultant bij LearningGuide Solutions in de VS. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in het adviseren van organisaties op het gebied van leadership development, organizational learning, instructional design, knowledge management en content development methods en was verbonden aan de Brigham Young University als adjunct faculty member waar hij geruime tijd advanced instructional design doceerde.

Bob Mosher is Global Chief Learning Strategy & Evangelism voor LearningGuide Solutions in de VS en is al meer dan 23 jaar actief in de leer-en trainingsbranche. Mosher is invloedrijk in de IT training industrie, een veelgevraagd spreker op congressen, columnist in CLO magazine en betrokken bij overkoepelende organisaties zoals CompTIA ASTD, The E-learning Guild and The Masie Centre.

De workshop is bedoeld voor managers en adviseurs op personeels- en opleidingsgebied en professionals die geïnteresseerd zijn in het inzetten van performance support binnen een organisatie.

Meer informatie vindt u op www.learningguide.nl onder het kopje Evenementen.