Ingezonden persbericht


Nieuw boek Els de Schepper "Niet geschkit als moeder"

Het nieuwe boek "Niet geschkit als moeder" van Els de Schepper ligt vanaf morgen woensdag 21 september in de winkel.

Als Els de Schepper ongepland zwanger wordt, staat haar onafhankelijke leven op zijn kop. Als ze haar kindjes ook nog eens verliest, wordt het nog harder door elkaar geschud. Maar de kinderwens is aangewakkerd en Els beslist om over te gaan tot adoptie. Dat blijkt niet evident voor een alleenstaande vrouw van veertig met onregelmatige werkuren. Er volgt een lange, bikkelharde en vaak ongelijke strijd en een confronterende reis langs kille verhoorkamers en slopende rechtbankzittingen tot bij de lijmsnuivende straatkinderen in de Nepalese hoofdstad Kathmandu. En wanneer Els eindelijk de toelating krijgt om te adopteren, wordt ze ziek.

Niet geschikt als moeder is het pakkende en persoonlijke relaas van een woelige periode uit het leven van de succesvolle artieste. Een inspirerend verhaal over keuzes maken, verlies en aanvaarding. Over oordelen en beoordeeld worden. Over verwachtingen en je eigen pad volgen.

Ik ben Els de Schepper,
Ik dacht dat ik kinderen zou krijgen.
Ik dacht dat ik kinderen wou.
Ik koos er bewust voor om moeder te worden en ik werd het ook. Zij het in een totaal andere vorm dan ik had verwacht

Het boek kan besteld worden via www.elsdeschepper.com en is in elke boekhandel te verkijgen vanaf woensdag 21 september 2011.

Prijs ¤ 17,95
ISBN 978 90 7972 4024

----------
REDACTIONELE NOOT -