Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

De oplossing tegen burn out

Wereldwijde lancering The 5Choices

Amersfoort - Een hoge werkdruk. Een overdosis mail. Constante bereikbaarheid. Veel kenniswerkers worstelen met het jachtige tempo van de moderne tijd en dreigen erin onder te gaan. Informatiestress is een serieus probleem en burn out ligt op de loer. De oplossing ligt in het maken van de juiste keuzes. Daarom lanceert FranklinCovey vanaf 4 oktober 2011 in 175 steden wereldwijd haar nieuwste programma The 5Choices to Extraordinary Productivity. Een programma voor het verbeteren van je persoonlijke productiviteit.

Een paar feiten: het duurt 11 minuten voordat je na een interruptie weer terugbent in je concentratie. We zijn 28% van de tijd bezig met onderbrekingen en het te bovenkomen daarvan. In 4 dagen tijd produceren we op internet evenveel informatie als in de hele 20e eeuw. De informatieoverload is desastreus voor zowel de kwaliteit als de kwantiteit van het werk, zo blijkt uit recent hersenonderzoek

Het brein stelt zich teweer tegen die overload door dingen 'overboord te gooien'. Dus is het van groot belang het brein 'op te voeden' tot het maken van de juiste keuzes: keuzes met een zo groot mogelijke impact. The 5Choices is het resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar manieren om de effectiviteit te verhogen en tot buitengewone prestaties te komen. Het gaat om tijdloze principes, toegepast op de actualiteit van vandaag:

The 5Choices:

1. Onderneem actie op het belangrijke (vermijd reactie op het dringende)
2. Ga voor buitengewoon (neem geen genoegen met gewoon)
3. Plan de grote blokken (ga geen kiezeltjes tellen)
4. Beheers je technologie (laat het jou niet beheersen)
5. Hou je vuur brandend (raak niet uitgeblust)

Met The 5Choices is het klassieke timemanagement opnieuw gedefinieerd. Het gaat niet langer alleen om time management, maar ook om het optimale beheer van je beslissingen, energie en aandacht. Betere resultaten behalen voor de organisatie en tegelijkertijd beter voor jezelf zorgen, is het idee. Voor de introductie hebben zich wereldwijd al 16.000 mensen aangemeld. Daarmee is dit een van de grootste productlanceringen ooit.

Voor meer informatie : http://www.the5choices.com of www.franklincovey.nl

..................................