Ingezonden persbericht


Persbericht

NIEUW
Tijdschrift HR Zorg & Welzijn

Den Haag, 19 september 2011

Morgen 20 september verschijnt bij Sdu Uitgevers de eerste editie van tijdschrift HR Zorg & Welzijn. In dit magazine aandacht voor HR onderwerpen toegesneden naar de sector Zorg en Welzijn.

Er gebeurt veel in de Zorg- en Welzijnsector. De mensfactor is daarbij essentieel. Goed HR management in de zorg onderscheidt zich op veel deelgebieden van generiek HRM. Met het tijdschrift HR Zorg en Welzijn ontvangt de HR professional in de Zorg naast praktische informatie ook steeds nieuwe interessante inzichten en onderzoeksrapportages toegespitst op de Zorgsector.

Van nieuws tot praktijkcases
De volgende rubrieken zijn vast onderdeel binnen het tijdschrift. Nieuws, wet & regelgeving, belangrijke gerechtelijke uitspraken, achtergrond, praktijkcases, P&O-er aan het woord, theorie en onderzoek, agenda en opinie/interview. Verschijningsfrequentie is 8 x per jaar.

Redactie en uitgever
Het redactieteam bestaat uit ervaringsdeskundigen op verschillende deelterreinen zoals, HRM- praktijk, arbeidsjuridisch, advies en onderzoek & wetenschap.

Over Sdu Uitgevers
Sdu Uitgevers behoort bij de top 3 uitgeverijen van vakinformatie in Nederland. Belangrijke doelgroepen zijn; de overheid met de aanpalende sectoren alsmede bouw en de zakelijke dienstverlening. Sdu is een multimediale uitgeverij met ruim 600 medewerkers en gevestigd in Den Haag. Meer informatie kunt u vinden op www.sdu.nl .

Voor bestelling of aanvraag proefnummer: http://www.sdu.nl/catalogus/TSHRZW

==================================
Noot van de redactie,