Easy Way neemt 1500e studentchauffeur in dienst


Zelfs in deze crisistijden een omzetgroei van 23 procent.

BREDA, 20110920 -- Op een studentenkamer kwamen Barend Groote Schaarsberg en Robert Cappetti 21 jaar geleden tot het idee om zichzelf te verhuren als privéchauffeur. Easy Way was in 1990 één van de eerste organisaties in Nederland waar bedrijven terecht konden voor het inhuren van een studentchauffeur. Anno 2011 zijn er 1500 studentchauffeurs in loondienst en zijn er 25 medewerkers werkzaam op het reserveringskantoor in Breda. Met jaarlijks 65000 reserveringen is Easy Way marktleider in Nederland.

Het voordeel voor de klant is dat er wordt gereden in de eigen auto waardoor de kosten beperkt blijven tot de chauffeurskosten. Met een studentchauffeur kan reistijd worden gebruikt als werktijd en kunnen de kosten van de chauffeur op een snelle manier worden terugverdiend. Het contact tussen de chauffeur en de klant is erg belangrijk voor het bedrijf. "De klant ziet een student die werkt voor zijn geld. Dat heeft die klant vroeger ook gedaan en dat zorgt sneller voor een klik."

Quote van een klant: "Ik ben blij met een chauffeur. In het begin had ik mijn twijfels, het is een flinke drempel om een studentchauffeur in te huren. Het leek me te luxe maar inmiddels zie ik er de voordelen van in. Als ik 's ochtends een vergadering in Amsterdam heb zou ik die normaliter  's avonds thuis nog voorbereiden. Nu kan ik doorwerken in de auto en dat heeft niets met luxe te maken. De tijd die ik s' avonds over heb is quality time voor de familie"

Voor meer informatie: www.easyway.nl