Stichting Go and Tell doorkruist Togo


ZEEWOLDE, 20110920 -- Stichting Go and Tell zet zich in voor de verspreiding van de boodschap van het evangelie wereldwijd. Tijdens hun campagnes in het buitenland spreekt David de Vos, oprichter van Go and Tell, vaak duizenden bezoekers toe. In november zal Go and Tell afreizen naar Togo.


Twee keer eerder bezocht Go and Tell het land Togo voor een evangelisatiecampagne. Beide keren liepen de steden uit om te luisteren naar de verkondiging van het  evangelie en de getuigenissen van mensen die genezen werden. Momenteel worden er voorbereidingen getroffen om in november terug te gaan.

“Togo wordt al jaren verdeeld in een christelijk zuiden en een islamitisch noorden. Hier lijkt echter steeds meer verandering in te komen. We zien hoe Togo zich opent voor het evangelie en willen helpen dit proces te versnellen,” aldus David de Vos. “We hebben vijf leidersmeetings en twee evangelisatiecampagnes gepland staan. Voor de leidersmeetings hebben we het boek ‘Het evangelie leeft’ vertaald naar het Frans. We zullen hier alle leiders een exemplaar van meegeven. Ons verlangen is om hen te inspireren actief bezig te zijn met het uitdragen van het evangelie. Ook dagen we hen uit om de kerken in Togo hiervoor te mobiliseren.”

In twee weken tijd zal Go and Tell vanuit Lome in het zuiden afreizen naar Dapoang in het noorden. In Lome zal van start gegaan worden met een leidersmeeting. Vervolgens gaat de reis naar Atakpame voor een evangelisatiecampagne en een leidersmeeting. Na de campagne in Atakpame wil Go and Tell de twee steden bezoeken waar eerder campagnes zijn geweest: Sokode en Kara. Ook in deze steden zullen de leiders worden toegerust. Tot slot zal Dapoang worden bezocht voor een campagne en een leidersmeeting.

Meer informatie over Go and Tell en de reis kan gevonden worden op www.goandtell.nl.






Ingezonden persbericht