Ontdek de natuurpracht met een vloer van Spacia

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20110920 --

Luxevloerspecialist Amtico International slaagde erin om de ruwe natuurlijke schoonheid van de natuur te vatten in de eenvoudige en stijlvolle collectie hout en steen van zijn Spacia gamma. Met 39 verschillende houttekeningen en 28 steensoorten werden de Spacia vloeren ontworpen en geproduceerd om het uitzicht en de textuur van hout en steen te combineren met de duurzaamheid en prestaties van een vinylvloer.

Elke stijl van het Spacia-gamma kan individueel worden gebruikt of ook samen met andere designs van het gamma, wat een eindeloos aantal mogelijkheden biedt voor een gepersonaliseerde vloer. Of u met uw vloer nu uw persoonlijkheid wenst uit te drukken, een rustieke elegantie wenst te creëren dan wel opteert voor een moderne eenvoud en charme, in elk geval kunnen de gamma's hout en steen elke omgeving een stijlvolle afwerking verlenen: kantoren, ziekenhuizen, scholen, winkels, hotels, restaurants en woonruimtes.

"Het verbluffende hout en steen-gamma van Spacia biedt een oplossing voor uw vloer, met de prachtige look-and-feel van natuurhout en -steen en bovendien de voordelen van de prima prestaties", zegt Lorna Williams, Amtico International Design Manager.

Met de nieuwe designs die dit jaar aan de collectie werden toegevoegd, bevat Spacia nu 79 stijlvolle slijtvaste vloerbekledingen die een uitgebreide keuzemogelijkheid bieden, met nieuwe en grotere formaten. Door te experimenteren met nieuwe pigmenten, illustraties, druktechnieken en designs, behoudt het eigen ontwerpteam van Amtico International zijn plaats aan de top van de vloerbekledingsmarkt.

Spacia-producten worden geleverd met een tienjarige commerciële garantie, wat designers en eindgebruikers het nodige vertrouwen moet geven in hun duurzaamheid.

Om meer te weten over de Spacia-producten, kunt u contact opnemen met uw plaatselijke vertegenwoordiging van Amtico International, of mail european.marketing@amtico.com

Om inspiratie op te doen voor het ontwerp van uw vloeren, kunt u surfen naar www.amtico.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Spacia
Voor meer informatie en beeldmateriaal
kunt u contact opnemen met
Phoebe of Caroline bij Grayling
E: amtico-int@grayling.com

T: +44 (0) 20 7478 7830