Gemeente de Waard


College Graafstroom komt naar u toe!

Onder dit motto bezoeken de burgemeester en de wethouders alle kernen van de gemeente Graafstroom. Het college wil via het kernbezoek op een persoonlijke en directe wijze contact met inwoners leggen en onderhouden. Op dinsdag 20 september is Oud-Alblas aan de beurt.

Fietsroute
Dinsdagmiddag verkent het college Oud-Alblas op de fiets. U kunt invloed op de fietsroute uitoefenen door knelpunten of andere onderwerpen die u in uw kern ervaart door te geven. Dit kunt u tot en met maandag 19 september 2011 16:00 uur melden aan Piet Kruf via 0184-805000 of kerncontact@dewaardwerkt.nl

Avondprogramma
Op dinsdagavond is er vanaf 19:30 uur een ontmoeting in het Trefpunt. Inwoners van Oud-Alblas en andere belangstellenden zijn van harte welkom. U kunt met het college van gedachte wisselen over onderwerpen die u bezig houden. Na het kernbezoek ontvangt iedereen die een onderwerp of knelpunt heeft doorgegeven een reactie.

Programma
14:30 uur verzamelen bij Schoolstraat 10 met koffie 14:45 uur start rondrit met de fiets:

* Via huisartsenpraktijk Oud-Alblas aan de Schoolstraat 14 naar de Ambachtsstraat en ter plaatse de situatie in ogenschouw nemen
* terug naar brandweerkazerne, ter plaatse situatie bezien (bouwontwikkelingen Blokland, garageboxen, locatie nieuwe Trefpunt)
* bezoek bouwlocatie Insigne (rondje lopen)
* bezoek Boerenbond (circa 16:00 uur)

* Schouw brug en afrit ivm aanpassen wegverloop Oosteinde-Noordzijde
* Schouw nieuwe locatie brandweer kruising Noordzijde-Heiweg
* Op deze kruising uitleg door wethouder Erik Jonker over verkeersproblematiek

18:00 uur terug in het Trefpunt tot circa 19:15 uur 19:30 uur start inloopavond
22:00 einde

Graag tot ziens op dinsdagavond 20 september!