Gemeente Best

Reconstructie Eindhovenseweg-Zuid

19-09-2011

De Eindhovenseweg-Zuid wordt gereconstrueerd, omdat deze weg een belangrijke verkeersader is voor Best en omstreken informeren wij u over de veranderingen.

Wat gaat er gebeuren?
De rijbanen vanuit Eindhoven zullen gesplitst worden in twee aparte rijbanen, één rijbaan richting Best en één richting Eindhoven. De oorspronkelijke rijbanen richting Eindhoven komen dan vrij voor het uitvoeren van de reconstructiewerkzaamheden.

Planning werkzaamheden
Volgens planning zal de verkeerssituatie in de loop van dinsdagmiddag 20 september 2011 veranderen. Deze verkeersmaatregelen zullen duren tot en met eind oktober 2011. Hierna wordt de andere weghelft afgesloten, om de parallelweg en de rijbanen richting Best te reconstrueren.

Gevolgen voor het verkeer
De reconstructie zal waarschijnlijk de nodige verkeersoverlast met zich meebrengen. De bedrijven en de villawijk Koekoekbos blijven bereikbaar door middel van een doorsteek in de middenberm na de Wilhelminabrug. Een en ander wordt met verkeersborden aangegeven. Automobilisten wordt aangeraden de adviesroutes of de A2 richting Eindhoven te volgen.

Eindhovensweg-Zuid
Foto: archieffoto Groeiend Best

Het begin van de Eindhovense Weg Zuid.

Meer informatie
Projecten > Eindhovenseweg-Zuid.

---