Marketeer van energiedirect.nl is CRM Professional van het jaar

Persbericht van Energiedirect.nl

Best, 20 september 2011- Afgelopen week heeft Esther van den Elsen, marketeer bij energiedirect.nl, de CRM Professional Award in ontvangst mogen nemen. In haar plan beschrijft ze dat een hele organisatie klantgericht ondernemen moet omarmen. Niet alleen vanuit een marketingafdeling, maar bij alle afdelingen moeten de wensen van de klant centraal staan.
De Award is in het leven geroepen door de Beeckestijn Business School en de CRM Association NL om het vak van de CRM professional verder te professionaliseren. Het was de derde keer dat de Award werd uitgereikt. Esther van den Elsen mocht de felbegeerde Award in ontvangst nemen. Geen geringe prestatie want er waren in totaal ongeveer zestig inzendingen. In de finale ging ze de strijd aan met Mark van Mourik van Vodafone Nederland en Leonie Luijendijk van Nutricia Nederland.

Esther zegt zelf: "Ik was positief verrast en ik ben blij met de Award. Dit bevestigt mij dat ik op de juiste weg ben om energiedirect.nl het meest aanbevolen energiebedrijf van Nederland te maken."

Voor meer informatie en een foto zie:
www.customertalk.nl/nieuws/id4975-esther-van-den-elsen-energiedirectnl- wint-crm-professional-van-het-jaar-award-2011.html

--

Energiedirect.nl is een flexibele online energieleverancier die voordelig gas en stroom levert via bestaande infrastructuren. Dankzij een online bedrijfsvoering, houdt energiedirect.nl de kosten laag en biedt ze dusdanig blijvend financieel voordeel aan haar klanten. Klanten van energiedirect.nl hebben via het internet toegang tot hun eigen gegevens. Communicatie met klanten gaat zowel voor contractwijzigingen als voor periodieke nota's via e-mail. Energiedirect.nl biedt een helpdesk die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is telefonisch op 0900-EDIRECT (0900-3347328) (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur - EUR 0,10 per minuut) of via e-mail (klantenservice@energiedirect.nl).

*

Links:
http://www.energiedirect.nl/StroomEnGas/persberichten.aspx


Razende Robot Reporter