FloraHolland


Nieuwe aanbodscatalogus bol-op-pot Amaryllis bij FloraHolland

FLORAHOLLAND (14 september 2011) - Het aanbod van de bol-op-pot en Amaryllis zijn voor het komende seizoen weer gebundeld in één catalogus. In de catalogus vindt u een overzicht van de op dit moment te verkrijgen bol-op-pot producten en Amaryllis van meer den vijftig kwekers. Soms met en soms zonder de toegevoegde waarde beschreven, maar overal vindt u een mooie foto. Essentiële informatie zoals belading, leverperiode en prijzen zijn bij ieder artikel gespecificeerd. Net als de MPS-status van de aanvoerder.

De catalogus is voor in- en verkopers die een gevarieerd assortiment willen en kunnen leveren een handig hulpmiddel. Daarnaast leert de catalogus welke nieuwe ideeën er dit jaar zijn ontstaan omtrent toegevoegde waarde.

De informatie is niet alleen in boekvorm maar ook op cd-rom uitgegeven. Zo kunt u alles digitaal bekijken en bewaren op uw computer. De aanbodscatalogus is vanaf heden te verkrijgen bij de segmentverkopers van FloraHolland Connect.

Wilt u een aanbodscatalogus opvragen? Neem dan contact op met FloraHolland Connect Info: Aalsmeer 0297 393939, Naaldwijk 0174 635555