Politie Gelderland-Zuid

Overval supermarkt

Nijmegen, 20-09-2011 o Maandagmiddag is er een overval gepleegd op een supermarkt op de Weezenhof 55e straat in Nijmegen. De dader ging er te voet vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 15.56 uur kreeg de meldkamer de melding van de overval. Een nog onbekende dader kwam de supermarkt binnen en bedreigde een medewerkster met een wapen. Hij ging er met een geldbedrag, te voet vandoor. Agenten startten meteen een onderzoek. Ze zochten in de directe omgeving naar de dader en er werd een SMS-Alert verstuurd. Er werden speurhonden ingezet en Forensische Opsporing heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Ook zijn getuigen gehoord en is er buurtonderzoek gedaan.

Singalement
Van de verdacht is het volgende signalement bekend:
* Man

* Licht getint

* Leeftijd ongeveer 27-28 jaar

* Lengte tussen 1.70 en 1.80 m.

* Hij droeg zwart vest met capuchon, zwarte joggingbroek met roodkleurig embleem op linkerbeen en schoenen met gele strepen.
* Hij droeg een blauwe tas met witte letters en een rood koord.

Getuigen gezocht
Was u getuige van deze overval? Of heeft u iets opvallends gezien in die omgeving? Neemt u dan contact op met het Overvallenteam van de politie Gelderland-Zuid op telefoon 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (17)

Laatst gewijzigd 20-09-2011 12:14 | © Regio Gelderland-Zuid |