Politie Gelderland-Midden

Politie zoekt getuigen mishandeling

Publicatiedatum: 20-9-2011 12:30:49

ZEVENAAR - De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling op zaterdagavond 7 mei 2011 op de Kerkstraat in Zevenaar. Volgens het slachtoffer, een 22-jarige man uit Didam, liep hij die zaterdagavond rond kwart voor tien met twee plaatsgenoten over de Kerkstraat, toen ter hoogte van de fietsenwinkel een groep jongeren voorbij kwam. Na een woordenwisseling zouden de Didammers zijn geschopt en geslagen. De 22-jarige liep daarbij ernstige verwondingen op aan zijn been. Twee plaatsgenoten raakten licht gewond.

Naar aanleiding van deze mishandeling heeft de politie diverse tips ontvangen die de afgelopen tijd verder zijn onderzocht. Uit deze tips is gedurende het onderzoek een signalement naar voren gekomen van één van de daders. De politie hoopt met de verspreiding van dit signalement meer tips te ontvangen om het onderzoek voort te kunnen zetten.

Signalement
Het signalement van één van de daders is:

- blanke man

- 19 à 20 jaar oud

- kort donker blond haar

- ruim 1.80 meter lang

- normaal postuur

- droeg ten tijde van het incident een wit T-shirt, een donkere spijkerbroek en een zilveren ketting.

Mocht u aanslaan op dit signalement, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op 0800-7000. Het lokale rechercheteam is ook bereikbaar via e-mail:
recherchezevenaar@gelderland-midden.politie.nl.