Webservices.nl en Nobel verbeteren datakwaliteit in Exact Globe

Persbericht van Webservices.nl B.V.

Nobel heeft de AdresAssistent geschikt gemaakt voor Exact Globe. Een directe koppeling met online dataverbeteraar Webservices.nl zorgt dat alle gewenste bedrijfsgegevens met een beperkte invoer worden toegevoegd aan de digitale klantenkaart. Een oplossing die goed inspeelt op de wens om relatiegegevens eenvoudig te verbeteren en die hiermee beschikbaar is in Exact Synergy Enterprise, Exact Synergy en Exact Globe.

Datakwaliteit in Exact Globe onder handbereik
De AdresAssistent maakt het mogelijk om nieuwe klantrelaties binnen 1 seconde in te voeren in Exact Globe. Het ingeven van een beperkte invoer (bijvoorbeeld postcode en huisnummer) toont direct de relatiegegevens die voldoen aan de zoekopdracht. Door de juiste relatie te selecteren, worden de bijbehorende adresgegevens en bedrijfskenmerken automatisch ingevuld op de relatiekaart van Exact Globe. Naast het adres bevat dit tevens het SBI- en KvK-nummer, de bedrijfsgrootte, de rechtsvorm en een eventuele failliet indicatie. Het aantal handelingen om nieuwe relaties aan te maken in Exact Globe vermindert hiermee drastisch. Relatiegegevens zijn compleet, correct en uniform ingevuld, waarmee vele processen effectiever en betrouwbaarder kunnen worden uitgevoerd. Denk hierbij aan relatiebeheer en het in gang zetten van marketingacties.

Klantgegevens in Nederland onbetrouwbaar
Onderzoek toont aan dat het slecht gesteld is met de kwaliteit van relatiegegevens in Nederlandse relatiedatabases. De gemiddelde vervuiling in databases is circa 60%, doordat relatiegegevens snel verouderen, niet volledig worden ingevuld of dubbel worden aangemaakt. Onderzoek toont dan ook aan dat 75% van de zakelijke beslissers in Nederland de kwaliteit van de data binnen de onderneming wantrouwt. Harold van Asdonk van Webservices.nl: 'Datavervuiling belemmert de effectiviteit en efficiëntie van de onderneming. Wij ontwikkelen dan ook voor de meest vooraanstaande platforms, waaronder Exact, oplossingen om datakwaliteit eenvoudig op orde te brengen en te houden.'

De AdresAssistent zelf uitproberen
De AdresAssistent is een nieuwe bouwsteen in Exact Globe. Tijdens de Synergy Xperience kunt u deze AdresAssistent bouwsteen uitproberen. Op donderdag 6 oktober wordt in Spant! te Bussum het grootste Exact Synergy evenement van Nederland georganiseerd door Nobel. De Synergy Xperience 2011 staat in het teken van:

- (Nieuwe) bouwstenen voor Exact Synergy (Enterprise), waaronder de AdresAssistent;
- Exact Synergy en de overstap naar Exact Synergy Enterprise.

Wilt u verzekerd zijn van toegang tot de Synergy Xperience? Schrijf u dan direct in op www.synergyxperience.nl. De toegang is gratis.

Over Webservices.nl
Webservices.nl is een full service dienstverlener op het gebied van online verrijking en validatie van data. Sinds de oprichting in 2004 heeft Webservices.nl al meer dan 10.000 gebruikers. Het valideren van data is mogelijk met verschillende gegevens, waaronder informatie over adressen, bedrijven, geografische coördinaten, kadastrale informatie, kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven en voertuigdata. Hiervoor worden data ontsloten van o.a. TNT/Cendris, KvK, Kadaster, NBWO, Human Inference, Dun&Bradstreet, Graydon, CreditSafe, RiskSolutions, Falk, Geodan en Addressdoctor. Meer informatie vindt u op www.webservices.nl.

Over Nobel
Nobel is een strategische ICT-partner voor de mid-market en biedt, via zowel het Cloud platform als on-premise, alle services waarop klanten hun business kunnen ondersteunen. Hierbij staat het ontzorgen van de ondernemer centraal en helpt Nobel de bedrijfsvoering van klanten te optimaliseren en te innoveren, waarmee zij kostenbesparingen en nieuwe business kansen kunnen realiseren. De diensten van Nobel zijn ondergebracht in drie business units: Managed ICT (Cloud Computing, Outsourcing, netwerken, communicatie en beveiliging), Business Solutions (zakelijke dienstverlening, logistiek, business intelligence en SAAS-concepten) en Document Group (documentmanagement en -output). Nobel werkt intensief samen met partners als Microsoft, Exact, HP, Xerox, Cisco en Mendix. Meer informatie over Nobel vindt u op www.nobel.nl.

Links:
http://www.webservices.nl/nl/2289/webservices-nl-en-nobel-verbeteren-da takwaliteit-in-exact-globe



Razende Robot Reporter