Gemeente Leeuwarderadeel


Wijziging Ligplaatsverordening Leeuwarderadeel

20-09-2011 11:45

Op 8 september 2011 heeft de gemeenteraad besloten de concept `Verordening tot wijziging van de Ligplaatsverordening Leeuwarderadeel' voor een periode van zes weken voor inspraak ter inzage te leggen.

De (concept)wijziging heeft betrekking op het innemen van ligplaatsen met boten aan een oever van een erf van een woning. De gemeenteraad is voornemens om dit, voor zover de oever is gelegen aan de doorgaande route van de Noordelijke Elfstedenvaarroute, niet in alle gevallen meer toe te staan.

Voor de exacte inhoud van de concept `Verordening tot wijziging van de Ligplaatsverordening' en de bijbehorende stukken klikt u hier. Daarnaast liggen de stukken vanaf dit moment tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis aan de Ljipstrjitte 1 te Stiens.

Tot en met maandag 7 november a.s. kunnen belanghebbenden schriftelijk dan wel mondeling hun zienswijze kenbaar maken. De zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Leeuwarderadeel, Postbus 24, 9050 AA STIENS. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kan contact worden opgenomen met de afdeling Bestuurlijk juridische zaken, mevrouw mr. A. Posthuma, telefoonnummer 058-2576679 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag).

---