Opgelet Kerstvierders: Last minute¿ boekingen voor kerstvieringen voor uw medewerkers en hun familie zijn nog mogelijk bij LEGOLAND® Discovery Centre Duisburg

Persbericht van PR Newswire

DUISBURG, Duitsland, September 20, 2011 /PRNewswire/ --

Het vinden van een passende evenementenlocatie voor het eigen kerstfeest is al moeilijk genoeg. Een locatie vinden die voor medewerkers en hun families even aangenaam is en evenveel te bieden heeft, is nog veel moeilijker. En op tijd aan de boeking denken is ook niet bepaald eenvoudig. Immers zijn de beste locaties altijd snel volgeboekt, al ver voor de vijfde adventkaars brandt. Daarom is het goed om te weten dat er dit jaar een erg bijzondere oplossing is voor deze problemen, die ook op het laatste moment nog te boeken is: LEGOLAND Discovery Centre Duisburg opent dit jaar voor het eerst de deuren voor bedrijfsevenementen.

Er zijn meer dan genoeg goede redenen om het kerstfeest in de bonte stenenwereld te vieren. Waar anders treft men een zodanig goede mogelijkheid om niet alleen met de collega's en zakenpartners, maar ook met hun families te feesten? Bedrijven die hun kerstviering hier plaats laten vinden kunnen schitteren als kindvriendelijke gastheren - dankzij een bijzondere locatie in combinatie met een individueel samengesteld programma dat zowel grote als kleine gasten in gelijke mate bevalt. "Veel bedrijven willen juist met kerst niet alleen voor hun medewerkers iets goeds doen, maar ook voor hun families", licht Maik Frömmrich, Event & Entertainment Manager in LEGOLAND Discovery Centre Duisburg toe. "Met omvangrijke entertainmentopties, medewerkers die zeer ervaren zijn in de omgang met kinderen en veel opties voor het onder de aandacht brengen van de eigen organisaties bieden wij vele geïnteresseerden de juiste mix voor een buitengewoon kerstfeest."

In de ruimtes, die exclusief voor de organisator van het evenement ter beschikking staan - of het gehele gebouw, of een deel daarvan - kan het programma compleet individueel samengesteld worden. Dat geldt niet alleen voor kerst, maar ook voor teambuilding evenementen, incentives, jubilea, productpresentaties en elk ander evenement. Bezoekers kunnen genieten van de talrijke attracties zoals de Drakenbaan, Kapitein Steenbaards Piratengevecht, de Jungle Expedition en de 4D bioscoop waar zij de actuele LEGO(R) film Clutch Powers, of een bedrijfsfilm, kunnen zien. Autoraces, een bezoek aan de LEGO Fabriek of een gezamenlijke Modelbouwworkshop, waarbij ook het bedrijfslogo nagebouwd kan worden, maken het aanbod nog completer.

Midden in de Duisburger Innenhafen en in het historische gebouw van de Wehrhahnspeicher biedt dit indoor attractiepark een aantrekkelijke locatie welke door bedrijven naar de eigen huisstijl geënsceneerd kan worden. Indien gewenst kan ook gebruik gemaakt worden van het terras met uitzicht op de haven, onder het wakende blik van de reusachtige LEGO giraffe. Hoe klinkt bijvoorbeeld een bedrijfsspecifieke kerstmarkt (geheel naar Duitse traditie)? Of de vlaggen van uw onderneming voor het Centre?

Op het gebied van kinderentertainment is het LEGOLAND Discovery Centre natuurlijk uiterst professioneel en ervaren. Uw medewerkers kunnen, indien gewenst, de zorg voor hun kinderen gedurende uw evenement met gerust hard uit handen geven. En omdat spel en plezier hongerig maken, en juist met kerst de lekkernijen niet ontbreken mogen, kan de catering geheel naar uw wens in samenspraak met het LEGOLAND Discovery Centre team worden samengesteld.

Op het moment heeft LEGOLAND Discovery Centre Duisburg nog beschikbare data voor kerstvieringen. Het loont zich dus om alsnog een evenement op poten - of beter gezegd, stenen - te zetten.

Mediacontact:



Razende Robot Reporter