Politie Rotterdam-Rijnmond

Description: Datum incident: 20-09-2011 Locatie: -


Rotterdam - Op vrijdag 16 september is een 58-jarige invalide man door een voorbijrijdende fietser bespoten met een bijtende vloeistof. Met brandwonden op zijn hoofd en lichaam is de man overgebracht naar het ziekenhuis.




Incident





Op vrijdagavond 16 september rond 18.45 uur was een invalide man in zijn scootmobiel zijn hulphond aan het uitlaten op het fietspad langs de Vaanweg te Rotterdam, ter hoogte van de Pinksterweide, toen hij werd benaderd door een donkergetinte jongeman van 20-23 jaar op een gammele fiets. Op het moment dat deze jongen vlakbij de man was, spoot de jongen een bijtende vloeistof over de man heen. Vervolgens is de verdachte weggefietst via het fietspad in de richting van de Pinksterweide.

Informatie?





De politie komt graag in contact met getuigen van dit incident. Heeft u op vrijdagavond 16 september iets verdachts gezien in de omgeving van het fietspad langs de Vaanweg? Neem dan contact op met de recherche van district Feijenoord-Ridderster via 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem delen met de politie via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.







#Persberichten van De Politie Rotterdam-Rijnmond